Film izlerken ağlamak

@Anunswin Kendi içimde duygusal birisiyim, ilginç ve anlaşılır olmayan durum ise, bazen bu olaylara karşı kayıtsız kalmam, ne nefret ne sinir hiçbiri olmuyor bazen.
 
@Anunswin kendi içimde duygusal birisiyim, ilginç ve anlaşılır olmayan durum ise, bazen bu olaylara karşı kayıtsız kalmam, ne nefret ne sinir hiçbiri olmuyor bazen.

Bana da oluyor o. Bence bitkinlik sendromu gibi çok üzüldüm ben birkaç yıl önce herkes gibi ama çok üzüldüm. Bazıları güçlüdür ayakta kalır ben de kaldım ama bir şeyler gidiyor her türlü.
 
Cidden nasıl ağlıyorlar anlamıyorum ben kendimi zorlasam da ağlayamıyorum ben normal de de ağlayamıyorum çok strese giriyorum bu yüzden acaba bir hastalığım falan mi var.
Ben hiç bir film izlerken duygulanmam bile sadece eşkıya dizisinde alparsalnın sevgilisi özlem otel odasında öldürüldüğünde hafif duygulanmış gibi oldum ama duygulanmamışım 2 dakika sonra kendime geldim.
 
Supernatural final bölümünde saatlerce ağlamamak için uğraştım.

Bölüm 40 dakika ama etkisi saatler sürdü.
 
Hiçbir şekilde ağlayamıyorum, çok gereksiz gülesim geliyor ve bir anda gülmeye başlıyorum. Ne izlersem izleyeyim öyle oluyor, ancak gözümün önünde olursa kendimi tutamıyorum. Herkesin ağladığını söylediği Yeşil Yolu izledim, gram duygusal olamadım.
 

Geri
Yukarı