Film tavsiyesi: Divergent (2014)

Raşit Gönenç

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2012
Mesajlar
2.368
Makaleler
113
Çözümler
1
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Benim gibi güzel film kıtlığı yaşıyorsanız, bu film size ilaç gibi gelecektir. Konusu gayet güzel ve hoş. Patlamış mısırın hakkını veren filmlerden biridir.

Konusunu kısaca özetleyeyim : Büyük bir savaş sonucu, dünyanın neredeyse yok olduğu bir zamanda, savaşı kazanan liderler, kendi halkını korumak için bir duvar inşa ediyorlar ve barışın devam etmesi için insanları 5 gruba ayırıyorlar. 1. grup olan bilgeler, zekaya ve mantığa önem veriyorlar. 2. grup olan barışçıllar toprak işleri ile ilgileniyorlar. 3. grup olan adiller dürüst olmaya ve disiplinli olmaya önem veriyorlar. 4. grup olan korkusuzlar, halkı korumak için oradalar. Adları üzerinde, korkusuz olmak için eğitiliyorlar. 5. grup olanlar ise fedakarlar. Diğer gruplar tarafından "tutucu" olarak adlandırılıyorlar. Kendilerini başkalarına adamış olan kişilerden oluşuyor. Bir de grupsuzlar var. Hiçbir yere uyum sağlayamayan kişiler sokaklara atılıyor.

Filmin konusu ise, Beatrice adlı kızın, korkusuzlar grubuna katılarak, onlardan biri olmaya çalışırken, aslında ne olduğunu diğer kişilerden de saklamak zorundadır. Aksi halde öleceğini bilmekte. Barışın bozulmaya yüz tuttuğu günlerde, kendini ve masum insanları kurtarmaya çalışmaktadır.

Divergent-Score-830x830.jpg
 
Kardeşim filmi izledim. Film bana bırak ilaç gibi şöyle geldi açıklayayım: Sanki ben film açlığı çeken bir insandım. Sen bana bu panzehiri verdin ve ilk dakikasında ben bu panzehirin beni iyileştireceğini anladım. Tavsiyen için gerçekten çok sağol güzel film herkese tavsiye ederim. (y)
 
Türkiye de filmleri orjinal olarak satan çok az yer var. Olan yerin de film kaynağı çok kısıtlı. O yüzden maalesef indirerek seyrediyorum.
 
Biliyorum ne yazık ki, torrentden mi indirdin, yoksa belirli bir siteden mi indirdin. Ona göre araştıracağım,cü adresi yola çıkacağım :)
 
Film indirme konusu için İnternet Download Manager kullanarak internetten izleyebildiğin her şeyi indirebilirsin. Film konusunda aslında çok çok iyi yapılabilecek bir filmi bazı sıradan sahnelerle sadece iyi bir film yapmışlar. Bence film kötü değildi ama daha iyi yapılabilirdi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı