Filozof Atakan yalanları

Çocuk 5 ayda 250 kitap okumuş. Acaba ben 5 yılda 25 kitap okudum mu?
:D (Ağlanacak halime gülüyorum)
Dostum bana sorarsan kitap okumanın en en en büyük özelliği konuşmanı ve kelime havuzunu geliştirir. Benim fikrim kitap okumak zaman kaybı. Kitap almak yerine aynı fiyata sesli okuyanını alırım binlercesine erişirim ayrı konu ama bir bilgiye erişmek istiyorsam veya bir şeyi öğrenmek istiyorsam Youtube diye bir şey var; mesela örnek vermem gerekirse elektrik. Elektrik ile ilgili bir şeyler öğrenmek istiyorsam ElectroBoom falan açar izlerim kitapmış ansiklopediymiş makalelermiş onlarmış bunlarmış her şey fasa fiso adam bana yanlış yaparsam ne olur onuda gösteriyor ben 100 kat dikkat ediyorum. Örnek vermek gerekirse forumlar; bilgiyi hızlıca aktarıp sorunları çözerken aaa o mu varmış öğrendiğim iyi oldu dediğim yerler.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi uzun zamandır gündemde "Filozof Atakan" diye bir şahıs var. Bu çocuk saçmalıyor. İlk ropörtajında nihilizmden bahsediyor ve saçma olduğunu düşünüyor. Daha sonra Allah'ı resmen reddediyor. Harcanmak istemediğini ve 6-7 saat okulda tutulmak istemediğini belirtiyor. Bildiğiniz tek yol anarşi gibi bir cümle kullanıyor ve psikiyatrist olmak istediğini söylüyor. Bunun dışında bir de cumhurbaşkanı olmak istediğini.

1. saçmalık;
Anarşi ve cumhurbaşkanlığı?

2. saçmalık;
Yine bir ropörtajda 6-7 saat okulda tutulmak istemediğini belirtiyor. Sonra da ona cumhurbaşkanı olursa ne yapacağını soruyorlar oda eğitim sistemini düzelteceğini söylüyor.
Muhabir: Eğitim sisteminin eksiği nedir?
Atakan: Ben bir eksiği olduğunu söylemedim diyor.

3. saçmalık;
İlk okuduğu kitap Devlet-i Aliyye olduğunu söylüyor. Son okuduğu kitabınsa "Küçük Prens" olduğunu.(!)

4. saçmalık;
Bir şahıs Atakan'ı tanıdığını ve ailesinin çok değişik olduğunu söyledi. Annesi Atakan'ı okula nadiren getiriyormuş ve Atakan ünlü olmak istiyormuş.

5. Saçmalık;
Atakan'ın tableti yokmuş. Ama oyun videosu çekiyor. Tabletle alakası yok ama oyun da oynamıyormuş.

6. saçmalık;
5 ayda 250 kitabı İlber Ortaylı zor okur.Bu nasıl okuyor?

Bir de çocuk resmen ezberlemiş. Gaip'ten sesler falan duyuyormuş. Kısacası yalan.

Bunları video haline getirip yayınlayayım mı?
Cidden haklısın. Bu adamların hedefe ünlü olmak yoksa bizim gibi sıradan insanlar. Hepsi kurgu bence. 5 ayda 250 kitap okuması imkansız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı