Bu cümleye bittim.Bir tanesi işgalci, faşist, ellerinde olsa kendi ideolojileri için tüm Dünya'yı yakacak kapasitede bir ülkeyken diğerinin tek amacı kendi halinde hayatta kalıp, sınırlarını koruyabilip halkına refah bir hayat sunmaktan ibaret.

Bu cümleye bittim.Bir tanesi işgalci, faşist, ellerinde olsa kendi ideolojileri için tüm Dünya'yı yakacak kapasitede bir ülkeyken diğerinin tek amacı kendi halinde hayatta kalıp, sınırlarını koruyabilip halkına refah bir hayat sunmaktan ibaret.
Gerçi filo bana kalsa, oho. Kap ordan iki tane Su-35, üç tane Su-34. Çerezlik birkaç tane de Mig-35 falan.
Daha çok benim yapacağım bir şey olurdu bu sanki ama neyse. Sen benden daha mantıklı hareket edersin ve böyle yapmazsın diye tahmin ediyorum.Gerçi filo bana kalsa, oho. Kap ordan iki tane Su-35, üç tane Su-34. Çerezlik birkaç tane de Mig-35 falan.
Farkındaysan artık SuperB yazanları düzeltmediğin gibi bunu da düzeltmekle uğraşmadım. Takıntımı aştım galiba.Uçağın adı Gripen.![]()
Bitse ama bitemiyor kiSu-57 gerçek anlamda tam kapasitede bitirilebilse
2 farklı bloğun teknolojisini ortak noktada birleştirerek verimli bir filo kurulamaz, çünkü ortada birleşen bir teknoloji olamaz. Neden? 2 bloğun da teknolojileri kendine has ve birbiriyle entegre edilemeyecek şekilde farklı. Edilebilse bile kabul edilir mi? Hayır.F-16 pilotu teknisyeni ayrı F-4 pilotu teknisyeni ayrı yetiştiriliyorsa ve bunların birbiri ile uyum içinde çalışması için gerekli eğitim veriliyorsa Rus, Amerikan ya da Avrupa uçağı fark etmeksizin idame ettirilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.