- Makaleler
- 10
@Alo ben Emre abin Fikir ayrılığı olması da benim için sorun değil, politikacılarla ilgili bu kadar güven duyuyorsan da sana kızmıyorum. Yerli milli yolcu uçağımız da yıllardır göklerde ama görünmez yapmışlar tebrikler. Oy vaadlerini üşenmeyip buraya yazsak yalan olanlar buradan Mars'a yol olur, hâlâ politikacıları kaynak gösteriyorsun ben ona karşı çıkıyorum. Dünya'nın hiçbir yerinde hiçbir politikacıya ve hükûmet araştırmasına güvenilmez... Bu naifliğe kızmak yerine üzülüyorum, inanmak yerine araştır. Yabancı dil biliyorsan İngilizce olarak bulması çok basit olan bu verilerin hepsine ulaşabilirsin.
Bizim satın aldığımız o fahiş fiyata göre hesaplarsak evet, kaynağın değeri 59.5 milyar $ oluyor ancak biz bunu kendimiz kullanmazsak 7 yılda 30 milyar $ civarında tasarruf yapmak yerine gene zarara gireriz. Başka bir ülkeye bu doğalgazı aldığımız fiyata satamazsın.
Bu arada o 7 yılda tasarruf edilebilecek 30 milyar $ civarı paranın nerelere gideceğini düşünüp kendimi üzmek istemiyorum...
Bizim satın aldığımız o fahiş fiyata göre hesaplarsak evet, kaynağın değeri 59.5 milyar $ oluyor ancak biz bunu kendimiz kullanmazsak 7 yılda 30 milyar $ civarında tasarruf yapmak yerine gene zarara gireriz. Başka bir ülkeye bu doğalgazı aldığımız fiyata satamazsın.
Bu arada o 7 yılda tasarruf edilebilecek 30 milyar $ civarı paranın nerelere gideceğini düşünüp kendimi üzmek istemiyorum...
Son düzenleme: