Fırın mı AMD işlemci mi?

Teknik destek kategorisine sorununuzla alakalı olarak yeni bir konu oluşturabilirsiniz, seride bir problem yok, mutlaka sisteminizde bir yanlışlık var gibi, özellikle soğutucu bağlantısı ve güç kaynağı ile ilgili alakalı bir durum olabilir.

Pek yapacak bir şey yok :(. Açmıştım konu zaten önceden.

Montajı ben yapmadım İncehesap yaptı, kasanın hava akışı iyimidir kötümüdür bilemem ama sorun bende değil :D.
Hala diretiyorsun. Dostum. Forumda da YouTube'da da tonla video var. En güveniliri Technopat'ın videosu var. İşlemci CPB açıkken bile 90 görmüyor hiçbir yerde. Son kez diyorum, sorun senin sisteminden kaynaklı.

Hala diretiyorsun. Dostum. Forumda da YouTube'da da tonla video var. En güveniliri Technopat'ın videosu var. İşlemci CPB açıkken bile 90 görmüyor hiçbir yerde. Son kez diyorum, sorun senin sisteminden kaynaklı.

Tamam ama işte benden kaynaklı değil sorun sistemden kaynaklı :D. Sen diretiyorsun sorun sende diye işlemci de sorun var de geç.

Tamam ama işte benden kaynaklı değil sorun sistemden kaynaklı :D. Sen diretiyorsun sorun sende diye işlemci de sorun var de geç.
Tamam, AMD ısınıyor. Kabul ediyorum. Sorun bende.

Vallaha 90 derecelerde yükte yemin mi etmem gerekiyor?

Etmene gerek yok, sorunun; sistemde hatalı yapılan bazı montaj yanlışlıkları, sağlıksız güç kaynağı veya hava sirkülasyonu düzgün olmayan kasa seçimi, termal macunun düzgün sürülmemesi vs gibi nedenlerden kaynaklanma olasılığı yüksek, işlemcide bir problem yok nokta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı