Fırsat verilse yurt dışına gider misiniz?

Almanya, Amerika, Avusturya, Belçika, Çin, Danimarka, Fransa, Finlandiya, Güney Kore, Hollanda, İrlanda, İsveç, İsviçre, İngiltere, İtalya, Japonya, Kanada, Norveç, Polonya, Rusya, Ukrayna, Yeni Zelanda, İskoçya.

Topuk buralara çıkıyor hocam.
Doğruyu söylemek gerekir ise başka yer kalmadı ama siz bilirsiniz :D

Evet küçükken hep Türkiye'ye gitmek isterdim daha sonra internette bazı türklere derdimi anlatınca ve Türkiye'ye kaçmak istediğimi söylediğim zaman pek olumlu cevaplar alamamış olabilirim ve Türkiye gerçekten böyleyse Türkiye'ye gitmek istemem ama şimdiki yaşadığım ülkeye göre Türkiye bile bana lüks geliyor. Neyse daha iyilerini hayal etmemiz lazım.
Nerede yaşıyorsun?

cfd83546ae5f34acc534f046cbde362d.jpg

Keşke.

Evet küçükken hep Türkiye'ye gitmek isterdim daha sonra internette bazı türklere derdimi anlatınca ve Türkiye'ye kaçmak istediğimi söylediğim zaman pek olumlu cevaplar alamamış olabilirim ve Türkiye gerçekten böyleyse Türkiye'ye gitmek istemem ama şimdiki yaşadığım ülkeye göre Türkiye bile bana lüks geliyor. Neyse daha iyilerini hayal etmemiz lazım.
Şu an nerede yaşıyorsunuz ?

Gerçekten seven insan düzenini bozabilir. Trol yorum diye yorumluyorum çünkü "düzenimiz var yeğenim" kafası sıktı artık.
Düzen önemli hocam.

Size seçenek sunsalar, şu an Türkiye'de kalıp sonsuza kadar burada yaşamak mı yoksa yurt dışında ömrünün sonuna kadar yaşamak mı? Yurt dışı derken herhangi bir ülke değil de gitmek istediğiniz bir ülke.
Hem evet hem hayır. Ekonomi falan ayrı ben genel olarak Türk milletinin kafa yapısını sevmiyorum, o yüzden ülkemden soğuyorum ve haliyle gitmek belki de çözüm olabilir. Ama bir yandan da Atatürk'ün bu ülkeyi bizlere emanet ettiği ve bizlere güvendiği aklıma geliyor. O zorluklar karşısında bırakıp gitmemişti, biz ise gitmek istiyoruz.

Evet küçükken hep Türkiye'ye gitmek isterdim daha sonra internette bazı türklere derdimi anlatınca ve Türkiye'ye kaçmak istediğimi söylediğim zaman pek olumlu cevaplar alamamış olabilirim ve Türkiye gerçekten böyleyse Türkiye'ye gitmek istemem ama şimdiki yaşadığım ülkeye göre Türkiye bile bana lüks geliyor. Neyse daha iyilerini hayal etmek lazım.

Nerede yaşıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı