Fiskobirlik Nuga vs Torku Banada

Pithiux

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2020
Mesajlar
1.002
Makaleler
2
Çözümler
6
Yer
Konohagakure
İyi akşamlar bu incelememde ikisi de en sevdiğim çikolatalı fındık kremaları bu gün bunları karşılaştıracağım. Öncelikle ikisinin de özelliklerinden başlayalım

Fiskobirlik nuga:
Ağırlık: 700 gram
Fiyat: Migrosta 24.50 lira

Torku Banada:
Ağırlık: 700 gram
Fiyat: Migros'ta 21.50 lira

Fiskobirlik nuga hakkındaki fikirlerim: Öncelikle bu Torku Banada'dan daha pahalı. Bu çikolata fikrimce daha doğal daha az şekerli daha elit bir tadı var. Sürmesi Torku Banada'ya göre daha zor, biraz daha katı, daha çok çikolata tadı alınıyor.

Torku Banada hakkındaki fikirlerim: Bu Fiskobirlik Nuga'dan daha ucuz. Bu çikolata ise fikrimce daha tatlı daha çok şekerli ve daha tatlı bir tadı var. Sürmesi çok daha rahat, daha sıvı, daha çok tatlı tat veriyor.

Bana göre tatlı tat daha önemli ve Torku fiyat ve sürme bakımından da iyi olduğu için bu karşılaştırmanın kazananı bence Torku Banada.
 
Resimler ekleseseniz çok hoş olurdu, Fiskobirlik Nuga'yı denemedim ancak Fiskobirlik'in içerisinde fındık parçacıkları olan fındık ezmesini çok beğeniyordum sürmesi eziyet olsa bile. Fiskobirlik'in ürettiği çoğu ürünün sanırsam sürmesi zor oluyor.
 
Kaşarlı Torku Banada tadından yenmez. Tavsiye ederim:
Küp küp doğranmış kaşarı çatala batırıp kavanozun içine daldırıyordunuz ardından kaşarın üstündeki fazla çikolatayı süzüp hop midenize atıyorsunuz. 👌
 

Yeni konular

Geri
Yukarı