FitGirl repack sinirlendi

Her şeyi anladım da nasıl böyle bir tekpi vermiş bu ya? Normalde dosya doğrulaması yaptığı zaman sadece sonucu söyler, tepki falan vermez. Hadi yanlış yerden indirmiş, yanlış dosya indirmişsiniz. Yine de nasıl böyle tepki veriyor anlamadım. 3. paragrafta çok nazikçe uyarılar yapmış :D Bu yazı direkt uygulamada bulunan bir şey mi yoksa size özel FitGirl gidip de yazı mı yazdı? Saçma ama bunu da merak ettim :D
 
Eki Görüntüle 1831383

Dostlar crack oyun yükledim ve yüklerken diğer dilleri ve DirectX'i yüklememesini istedim ve kurulum bitince şöyle bir şey çıktı.

Hocam. Site olan siteden mi indirdiniz yoksa .com mu? Sitedan indirmeniz gerekiyordu. Asil site o ve galiba virus yemissiniz ne tür bilemiyorum.

Zaten en baştaki yazılarda "bunları okusan iyi olur, bu yazıyı görüyorsun çünkü oyunu seçici ve opsiyonel bileşenleri indirmeden indirdin" yazıyor. En altta da sövmüş zaten.

Hocam normalde oylr bir şey olmuyor ya da ben hiç yaşamadım tahminimce arkadas yanlış siteden indirmis direk hani virus muhtemelen fitgirlrepacks. Site yerine fitgirlrepacks.com tarzi sitelerden indirmis olmali ki hem quicksfv denen programda bunlari yapmak imkansiz diye biliyorum.
 
Son düzenleme:
Fitgirl repacklerinde oyun yüklemeye geçmeden önce bir dosya açman lazım sonra aynı SS deki gibi bir ekran çıkar yükleme yapar sonra asıl yükleme dosyasını açar oyunu kurarsın. Bu anlattığımı yaptın mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çoğu insan yanlış bilgi vermiş.

Eki Görüntüle 1831383

Dostlar crack oyun yükledim ve yüklerken diğer dilleri ve DirectX'i yüklememesini istedim ve kurulum bitince şöyle bir şey çıktı.

Aslında olay opsiyonel olan şeyleri (diğer diller, bonus soundtrack vs.) bunları seçmediğiniz için otomatikman eksik dosya uyarısı verecekti. Bunu engellemek içinde seni tüm dosyaları indirmediğin için en başta uyarıyor ve dosya kontrolü yapmıyor yani bu hata normal. Bunu yeni yaptığı repacklere ekledi zaten eskilerde uyarı veriyordu eksik dosyaları. Sitesinde salak saçma yorum yapanlar olduğu içinde bazılarının anlayacağı dilden konuşmuş. Aslında olay bu kadar basit hocam.
 
Opsiyonel seçenekleri seçmemişsin, halt ettin; o yüzden şimdi gelip de sitemde ağlama diyor. Oyun çalışabilir, sadece dosya doğrulamada sıkıntı çıkmış olması muhtemel . Üstadı seviyorum, sert ama iyi çıkışmış :)
 
Ben onun gerçek FitGirl olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir zaman böyle bir şey ile karşılaşmadım gerçek FitGirl'de. Yanlışlıkla kopyası gibi olan farklı sahte bir siteden indirmiş olabilirsiniz. Geçmişten bakar mısınız? İndirdiğiniz sitenin URL'si ".site" ile bitmiyorsa geçmiş olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı