Fitness program önerisi

brodie

Centipat
Daha fazla  
Selamlar fitness a yeni başladım yani yaklaşık 1 ay falan oldu. Spor salonuna asılan programı kullanıyorum full body şu an eklemem gereken bir hareket var mı? Fazla hareket eklemek istemiyorum çok uzamasın. Arkadaşlarım bench press ve lateral ekle diyor benim de ekleyesim var. Ne yapayım sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_9216.jpeg
    IMG_9216.jpeg
    481,5 KB · Görüntüleme: 35
Selamlar fitness a yeni başladım yani yaklaşık 1 ay falan oldu. Spor salonuna asılan programı kullanıyorum full body şu an eklemem gereken bir hareket var mı? Fazla hareket eklemek istemiyorum çok uzamasın. Arkadaşlarım bench press ve lateral ekle diyor benim de ekleyesim var. Ne yapayım sizce?

Yapay zekaya detaylı anlatıp sorarsan çok güzel bir program çıkarır.

Full body çalışmak için bu temel hareketler fazlasıyla yeterli. Ben de antrenmanlarımda buna benzer bir program uyguluyordum ve gayet yetiyordu bana. Bench press gibi hareketleri bırakıp bölgesel çalışmaya geçmen şu aşamada çok doğru olmaz; çünkü zaten makinelerle göğüs kaslarını aktif bir şekilde çalıştırıyorsun. Bölgesel çalışmaya geçmek istiyorsan, bunu ikinci aydan sonra düşünebilirsin. Yaklaşık bir yıldır düzenli spor yapan biri olarak tavsiyem bu yönde olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı