Fitness programı nasıl?

Hyrest

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gecen gun konu acmistm spora başlayacağım diye, pazartesı başladım bugün 3. gunum olacak ilk 2 gun hareketleri gosterdi ve hoca bugün icin program verdi ve programım nasıl neleri ekleyip neleri cikarayım yardımcı olur musunuz?

1. GỮN

15 dakika Kosu bandi

15 dakika Bisiklet

Crunch

Leg Raises

Bench Machine Press (4x15)

Pec Deck Fly Machine (4x15)

Neck Pulldown (4x15)

Seated Cable Row (4x15)

Alternate Dumbbell Bicep Curl (4x12)

2. GÜN

15 dakika Kosu bandi

15 dakika Bisiklet

Crunch

Leg Raises

Machine Shoulder Press (4x12)

Cable Triceps Pushdown(4x15

Leg Press (4x15)

Leg Extension (4x15)

Leg Curl (4x15)

4-5 gün yapacakmısım haftada.

Program nerede?

Pazartesi:
Göğüs, Omuz, Triceps

Salı
Sırt, Biceps

Çarşamba
Bacak, Omuz, Karın

Perşembe
Göğüs, Omuz, Triceps

Cuma
Sırt, Biceps

Perşembe off yap cuma cumartesi git. Biceps yerine bacak ekle cumartesiye Push, Pull, Legs sistemi devam et bence. Güray Aydın hipertrofi iyidir.

Program standart düzeyde olmuş. Güray aydın iyidir. 5 gün kesintisiz yerine hafta içi off yap perşembe veya çarşamba.

Yapıcağın kardiyoyu idamdan sonra yapman daha iyi olur.

Bu spor salonundaki hocalar ne diye hoca acaba çok merak ediyorum
Hocam ben sana upper lower bir program atacağım bu programdan çok daha iyi.

Perşembe off yap cuma cumartesi git. Biceps yerine bacak ekle cumartesiye push, pull, legs sistemi devam et bence. Güray aydın hipertrofi iyidir.

Program standart düzeyde olmuş. Güray aydın iyidir. 5 gün kesintisiz yerine hafta içi off yap perşembe veya çarşamba.

Beginner adam güray aydın hipertrofi kaldıramaz ve verimli bir program değil. Ucu ucuna iyileşiyorsun. Adam spordan soğur onunla başlarsa

Olur hocam vallahi beklemekteyım

Olur hocam vallahi beklemekteyım

Tam başlangıç seviyesi için hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…