Fitness programı nasıl?

Leuno0

Femtopat
Daha fazla  
16 yaşındayım ve yaklaşık 7 aydır spor yapıyorum. Birkaç aydır da aşağıdaki programı kullanıyorum, sizce göğüs günü biceps çalışmak ve ertesi gün sırt çalışmak sırt antrenmanının veriminin düşmesine sebep olur mu? Ayrıca bacak çalışmıyorum.

Pazartesi: Göğüs, biceps.
Salı: Sırt, triceps.
Çarşamba: Omuz, bilek, karın.
Perşembe: Dinlenme.
Cuma: Göğüs, omuz, biceps.
Cumartesi: Sırt, triceps, karın.
Pazar: Dinlenme.

16 yaşındayım ve yaklaşık 7 aydır spor yapıyorum. Birkaç aydır da aşağıdaki programı kullanıyorum, sizce göğüs günü biceps çalışmak ve ertesi gün sırt çalışmak sırt antrenmanının veriminin düşmesine sebep olur mu? Ayrıca bacak çalışmıyorum.

Pazartesi: Göğüs, biceps.
Salı: Sırt, triceps.
Çarşamba: Omuz, bilek, karın.
Perşembe: Dinlenme.
Cuma: Göğüs, omuz, biceps.
Cumartesi: Sırt, triceps, karın.
Pazar: Dinlenme.

Bence upper lower 4 gunluk programlara bak en azından kendine vakit ayırırsın.

Biceps ile Triceps in yerini değişin Bileği atın sırt günü yaparsınız bacak ekleyin hareket tavsiyesi isterseniz yardımcı olabilirim.

Sırt günü triceps çalışırsam tricepsi daha iyi çalışmış olmaz mıyım?
Dediğiniz gibi her ikisi de çekiş ancak itiş gününde örnek veriyorum Benchte en aktif şekilde triceps kaslarınızdan gücü alıyorsunuz. O yüzden göğüs günü çalışmak daha manlıklı rope pushdown ve Dips yapılabilir veya Overhead pullover size kalmış hangisi daha rahat hissettirirse

Dediğiniz gibi her ikisi de çekiş ancak itiş gününde örnek veriyorum Benchte en aktif şekilde triceps kaslarınızdan gücü alıyorsunuz. O yüzden göğüs günü çalışmak daha manlıklı rope pushdown ve Dips yapılabilir veya Overhead pullover size kalmış hangisi daha rahat hissettirirse
Anladım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı