Fitness programı önerisi

yerlieren

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Spora başladım ve bölgesel çalışmalara geçtim. Şu an kendime en uygun antrenman programını oluşturmaya çalışıyorum. Özellikle göğüs, omuz, sırt, bacak gibi bölgelere yönelik bölgesel antrenman programı önerilerine ihtiyacım var.

Eğer sizde işe yarayan bir program varsa, ya da önerdiğiniz hareketler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Not: Şu an kullandığım program güray hocanın hyphertrophy no. 1 programı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Spora başladım ve bölgesel çalışmalara geçtim. Şu an kendime en uygun antrenman programını oluşturmaya çalışıyorum. Özellikle göğüs, omuz, sırt, bacak gibi bölgelere yönelik bölgesel antrenman programı önerilerine ihtiyacım var.

Eğer sizde işe yarayan bir program varsa, ya da önerdiğiniz hareketler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Güray aydın programı iyidir ama başlangıca göre ağır gelebilir kendini alıştırmaya çalış.

Merhaba.

Şimdiden teşekkürler.
O programdaki düzeltilecek yerler var.
Burada anlattım ona göre düzenleme yaparsan daha da iyi olur.

O programdaki düzeltilecek yerler var.
Burada anlattım ona göre düzenleme yaparsan daha da iyi olur.
Yüksek hacim başlığına çok takılmana gerek yok yeni başladığın için hacim toleransın daha yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı