Fitness programına ek olarak ne ekleyebilirim?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar antrenman programım şöyle,

Pazartesi: Göğüs-triseps

Salı: Sırt-biceps

Çarşamba: Bacak-omuz

Perşembe: Off.

Cuma: Omuz haftanın tekrar hareketleri.

Pazar?

Pazar günüde gitmek istiyorum pazar gününe ek olarak ne ekleyebilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Pazartesi:Göğüs-Sırt
Salı:Omuz-Biceps-Triceps
Çarşamba:Bacak-Kalf
Perşembe-OFF
Cuma:Göğüs-Sırt
Cumaertesi:Omuz-Biceps-Triceps
Pazar:Bacak-Kalf

Pazartesi:Göğüs-Triceps
Salı:Sırt-Biceps
Çarşamba:Bacak-Omuz
Perşembe:OFF
Cuma:Göğüs-Triceps
Cumaertesi:Sırt-Biceps
Pazar:Bacak-Omuz

Yukarıda arkadaşın belirtdiği PPL programda oldukça etkili, kollarda biraz sıkıntı yaşarsın o kadar.

Pazartesi:Göğüs-Sırt
Salı:Omuz-Biceps-Triceps
Çarşamba:Bacak-Kalf
Perşembe-OFF
Cuma:Göğüs-Sırt
Cumaertesi:Omuz-Biceps-Triceps
Pazar:Bacak-Kalf

Pazartesi:Göğüs-Triceps
Salı:Sırt-Biceps
Çarşamba:Bacak-Omuz
Perşembe:OFF
Cuma:Göğüs-Triceps
Cumaertesi:Sırt-Biceps
Pazar:Bacak-Omuz

Yukarıda arkadaşın belirtdiği PPL programda oldukça etkili, kollarda biraz sıkıntı yaşarsın o kadar.
Evet PPL idmanlarında dediğiniz gibi antrenman sonuna kadar kollara yüksek efor sarfedecek kadar enerji kalmıyor. Kollarım mâlesef vücudumdan çok önde gittiği için bu antrenman programı bana uygun fakat siz eğer PPL yapacaksanız bir bölgeye 3 hareketten fazlasını sakın yapmayın, enerjinizin kalacağını zannetmiyorum.
Arkadaşın attığı 2. programa da göğüs günlerinin yanına lateral yerleştirseniz on numara olur.

Haftanın 5 günü gidecekseniz PPL en iyisi.
Cuma ne yaptığınızı tam anlayamadım, tekrar hareketi nedir?

Hafta içinde yaptığım hareketlerin 1 ya da 2 tanesinin hareketlerini tekrar yapıyorum mesela pazartesi bench press incline bench press dumbell fly yaptıysam cuma günüde cabloda göğüs ve salı günü sırtın üst bölümünü çalıştıysam cuma günü diğer hareket ile sırtın alt bölümünü çalışıyorum.

Hafta içinde yaptığım hareketlerin 1 ya da 2 tanesinin hareketlerini tekrar yapıyorum mesela pazartesi bench press incline bench press dumbell fly yaptıysam cuma günüde cabloda göğüs ve salı günü sırtın üst bölümünü çalıştıysam cuma günü diğer hareket ile sırtın alt bölümünü çalışıyorum.
Sırtı ikiye ayırmayın bence hocam, sırtın alt bölümü derken belinizden mi bahsediyorsunuz?

Dostum bu program bence oldukça kötü hareketleri yazarsan daha rahat yorum yaparız belki ama ben beğenemedim.

Programım bu şekilde.

20230713_234006.jpg

20230713_234239.jpg
20230713_234339.jpg
20230713_234138.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı