Fitness tavsiyesi

xDogan159

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, fitnessa başlıyorum bu hafta içinde. Fakat oraya gittiğimde o hareketleri vs. bilmiyorum, sizden alacağım program ile YouTube'den video izleyip orada aletleri bulup yapacağım. Önceden 2-3 hafta gitmiştim fakat bırakmak zorunda kaldım. Amacım kilo almak birçok kişinin istediği gibi.

Yakınlardaki AVM'de Macfit spor salonu var. Aslında pek güvenmiyorum Macfit'e fakat sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz oraya gittiğim zaman boş boş aletlere bakmamam için.

Bir başka konu ise, program. Bana kilo alabileceğim vücut programı ve beslenme programı önerebilir misiniz? Kasap dükkanımız var o yüzden tavuk ağırlıklı olursa daha iyi olur.

Boy: 169 cm
Kilo: 54 kg (hedefim 60-65 kg)

Arkadaşlar, fitnessa başlıyorum bu hafta içinde. Fakat oraya gittiğimde o hareketleri vs. bilmiyorum, sizden alacağım program ile YouTube'den video izleyip orada aletleri bulup yapacağım. Önceden 2-3 hafta gitmiştim fakat bırakmak zorunda kaldım. Amacım kilo almak birçok kişinin istediği gibi.

Yakınlardaki AVM'de Macfit spor salonu var. Aslında pek güvenmiyorum Macfit'e fakat sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz oraya gittiğim zaman boş boş aletlere bakmamam için.

Bir başka konu ise, program. Bana kilo alabileceğim vücut programı ve beslenme programı önerebilir misiniz? Kasap dükkanımız var o yüzden tavuk ağırlıklı olursa daha iyi olur.

Boy: 169 cm
Kilo: 54 kg (hedefim 60-65 kg)
Ben bir profesyonel degilim ama yaklasik 1 ay once forumda konu acmistim ve verdikleri bilgiler uzerine bende 1 aydir gidiyorum.
Kendi kendime calisiyorum, sistemim ise push and pull yani bir gun ittirmeli hareketler yapiyorum, diger gunde ise cekmeli hareketler yapiyorum.
Yemek icin ise bol bol protein almalisin, ve daha once 1 porsiyon yemek yiyorsanız bunu gun gectikce 2 porsiyona cikarabilirsiniz.
Tavuk, kirmizi et, peynir, sut ve yogurt onerimdir yemeklerinizde.
Bunlarin yanina makarna, ekmek ve salata ekleyerek kilo almanızı hızlandırabilirsiniz.

Nipnot : Suan 16 yasinda 182 boyundayim. 2 ay once tartildigimda 69 kiloydum, suan ise 76.

Oraya gittiğiniz zaman size program yazacaklardır. O programdaki hareketlere YouTube'dan bakın. Hareketi doğru yapmaya özen gösterin. Fazla ağırlık kaldıracağım diye hareketten çalmayın. Teknik Bilgi istiyorsanız Savaş Cebeci'yi takip edebilirsiniz. Ben onun bilgileri sayesinde 100 Kilodan 74'e düştüm. Bence direkt o kanala bakın, çok aydınlanacağınıza inanıyorum.

Ben bir profesyonel degilim ama yaklasik 1 ay once forumda konu acmistim ve verdikleri bilgiler uzerine bende 1 aydir gidiyorum.
Kendi kendime calisiyorum, sistemim ise push and pull yani bir gun ittirmeli hareketler yapiyorum, diger gunde ise cekmeli hareketler yapiyorum.
Yemek icin ise bol bol protein almalisin, ve daha once 1 porsiyon yemek yiyorsanız bunu gun gectikce 2 porsiyona cikarabilirsiniz.
Tavuk, kirmizi et, peynir, sut ve yogurt onerimdir yemeklerinizde.
Bunlarin yanina makarna, ekmek ve salata ekleyerek kilo almanızı hızlandırabilirsiniz.

Nipnot : Suan 16 yasinda 182 boyundayim. 2 ay once tartildigimda 69 kiloydum, suan ise 76.
Full body önerir misin arkadaşın da dediği gibi?

Bu adamı iyi dinle ve izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok yararlı bir video, teşekkür ederim gittiğim zaman bunu uyguyalacağım. Geriye kaldı beslenme programı en zor kısım.

Haftada kaç gün aralıklarla-kaç gün yapmalıyım full body programını?
Haftada 3 gün full body yeterli.
Haftada kaç gün aralıklarla-kaç gün yapmalıyım full body programını?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Haftada 3 gün full body yeterli.

Bu işte eğitimli kişileri tercih edin. Bilim ile hareket ederseniz çok iyi noktalara ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı