xDogan159
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, fitnessa başlıyorum bu hafta içinde. Fakat oraya gittiğimde o hareketleri vs. bilmiyorum, sizden alacağım program ile YouTube'den video izleyip orada aletleri bulup yapacağım. Önceden 2-3 hafta gitmiştim fakat bırakmak zorunda kaldım. Amacım kilo almak birçok kişinin istediği gibi.
Yakınlardaki AVM'de Macfit spor salonu var. Aslında pek güvenmiyorum Macfit'e fakat sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz oraya gittiğim zaman boş boş aletlere bakmamam için.
Bir başka konu ise, program. Bana kilo alabileceğim vücut programı ve beslenme programı önerebilir misiniz? Kasap dükkanımız var o yüzden tavuk ağırlıklı olursa daha iyi olur.
Boy: 169 cm
Kilo: 54 kg (hedefim 60-65 kg)
Yakınlardaki AVM'de Macfit spor salonu var. Aslında pek güvenmiyorum Macfit'e fakat sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz oraya gittiğim zaman boş boş aletlere bakmamam için.
Bir başka konu ise, program. Bana kilo alabileceğim vücut programı ve beslenme programı önerebilir misiniz? Kasap dükkanımız var o yüzden tavuk ağırlıklı olursa daha iyi olur.
Boy: 169 cm
Kilo: 54 kg (hedefim 60-65 kg)