Fitness ve boks beraber yapılabilir mi?

Leandres

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. 2,5 yıl önce fiziğimi toparlamak için Fitness'a başladım. Yaklaşık 1 yıldır da düzenli olarak devam ediyorum. Hemen hemen istediğim fiziğe ulaştım diyebilirim. Şu an asıl isteğim ise fiziğimi koruyup Fitness'a devam edip yanına da amatör olarak boks eklemek. 3 gün boks, 3 gün fitness idmanı yapmayı planlıyorum.
176 boy ve 71-72 kilo civarındayım. Sorumsa ikisi beraber yapılabilir mi, kas kaybetme durumum olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fitness geçmişiniz bulunduğundan kas kaybı bir ihtimal olsada kas kütlesinin yanı sıra kondisyon ve esneklik kazanırsınız. Boy ve kilonuz gayet, ideal önemli olan zamanı değerli kullanmak kalıyor geriye.

Öncelikle herkese merhaba. 2,5 yıl önce fiziğimi toparlamak için Fitness'a başladım. Yaklaşık 1 yıldır da düzenli olarak devam ediyorum. Hemen hemen istediğim fiziğe ulaştım diyebilirim. Şu an asıl isteğim ise fiziğimi koruyup Fitness'a devam edip yanına da amatör olarak boks eklemek. 3 gün boks, 3 gün fitness idmanı yapmayı planlıyorum.
176 boy ve 71-72 kilo civarındayım. Sorumsa ikisi beraber yapılabilir mi, kas kaybetme durumum olur mu?
Haftada 3 fullbody yaparsın yanında da boks yaparsın sıkıntı olmaz kas kaybetmezsin. Büyümek için alt sınır haftada 2 kere yapılan 1 set. Haftada 3 kere kas başına 1-2 set yapsan kas kütlesi arttırmak için de gayet yeterli ki ben de öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı