Kürt değil de keko desen daha doğru bir tabir olurdu. Kürt olup düzgün olan insanlar da var.
Nambır Van Yüce Sasi olsa ne yapardı acaba? (!)Ben olsam 5 kiloluk ile kafasını yarar bacaklarını kırıp boyununu kırıp parmaklarını teker teker kırıp göbeğine ayağımla basıp gözüne parmaklarını sokardım bu sanırım benim öfkemi anca dindirir
Duyarla alakası yok. Irkçılık en nefret ettiğim şeylerden birisi.Duyarın böylesini görmemiştim bir yaşıma daha girdim eyvallah @89666
Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı Mülteciler hakkında neler düşünüyorsunuz peki!?Duyarla alakası yok. Irkçılık en nefret ettiğim şeylerden birisi.
Adam kürtmüş işte ne desin lo keke sinirlenme hemenDuyarla alakası yok. Irkçılık en nefret ettiğim şeylerden birisi.
Irk önemli değil, vasıf önemli.Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı Mülteciler hakkında neler düşünüyorsunuz peki!?
Kürt değilim ama buna rağmen alındım.Adam kürtmüş işte ne desin lo keke sinirlenme hemen![]()
Duyarla alakası yok. Irkçılık en nefret ettiğim şeylerden birisi.
Bütün Kürtler niteliksizmiş gibi Kürt demesi hakarettir ve ırkçılıktır. Çakal diyebilirdi mesela, niteliksiz insanlar için kullanılan yaygın bir kelime. Herkes farkındadır ki burada Kürt kelimesi aşağılayıcı olarak kullanılmıştır. Kürt gibi görünmeseydi "bir Türk adam" diyecek miydi acaba?Abi cidden şaka olmalısınız böyle bir konuda gelipte kürt kelimesine takılmanız çok yazık. Adam ne desin kötü birey mi desin keko kime göre neye göre sen bana göre kekosun o zaman hareketlerin bana kekoları andırıyor sen aynen böyle konuşuyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.