Five Nights at Freddy's filminin 2.30 dakikalık ilk fragmanı yayınlandı

Nasil derken hocam? Bence tatlı olmuş Freddy. Ortamı da iyi benzetmişler. Bir de animatronikler bir tık daha büyük oluyordu sanki.
Yani bu tarz bir kostüm yapısı filme gider miydi?
Eğer FNAF 2'yi baz alırsak animatronikler baya büyük. 1. oyunda direkt model olarak Foxy ve Golden Freddy gözüküyordu. Foxy'nin boyu kapı boyuna neredeyse tam uzanıyordu. Kapı boyu 2 metre olsa Foxy'de 1,95 vardır.

Yani bu tarz bir kostüm yapısı filme gider miydi?
Eğer FNAF 2'yi baz alırsak animatronikler baya büyük. 1. oyunda direkt model olarak Foxy ve Golden Freddy gözüküyordu. Foxy'nin boyu kapı boyuna neredeyse tam uzanıyordu. Kapı boyu 2 metre olsa Foxy'de 1,95 vardır.
Old Animatronikler daha büyüktü evet. Bence Old (Withered) versiyonlarıyla daha iyi olabilirmiş.
FNaF 2'nin filmi daha iyi olabilir.
1'de de insandan uzunlar evet. Bu tarz kostum yapısı ise bence güzel durmazdı.

Filmden Freddy'nin kostümü ile ilgili yeni görsel geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boyutu daha iyi anlaşılıyor. @490836
Bir başka gönderide Freddy kostümünün oyuna göre daha kalıplı ve şişman yapıldığı söylenmiş. Bunu söyleyen kişi karakterin ayı olduğunu daha iyi belli ediyor diye beğenmiş.
Eğer filmde ışıklandırma ve kamera açıları da iyi kullanılırsa 1-2 itekleme ve yumruk hareketi ile sıyrılamayacağın tehlikeli bir şey olduğu izlenimi daha da iyi verilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı