İnceleme FixNet

@Prism Geçtiğimiz ay TTNET'ten Netspeed'e geçmiştim malum dün zam yapmışlar albenisi kalmadı. Yıllardır taahhütlü olup küçük emrah modunda rahatça İSS'ler arasında gezinememenin acısıyla forumdaki yorumları da görerek FixNet'e geçsem mi diye düşünmeye başladım. Size gelen bir zam mesajı vs. oldu mu?

Bende Netspeed'den Fixnet'e geçmeyi düşünüyorum eğer bir şey bulursanız bana da etiket atın.

Hayır olmadı.

Aradım Fixnet'i. Şu anda gündemde bir zam olmadığını söylediler(Netspeed de geçtiğimiz ay aynısını demişti). Ancak 3 ay operatör atlayamıyormuşum(taahhütsüz değil mi neden sayın BTK?) o yüzden mecbur kaldık Netspeed'de zamlı tarifelerde. Temmuz ayı gibi herkesin zamları netleşmiş olur aralarından seçim yaparım artık.

Bu arada 15Mbit upload her yerde başlamamış TTNET geçiriyormuş.

Hocam her yerde başlamamış derken neyi kasdeddiniz hocam TT altyapısı kullanan bütün ISS'ler de artacak.

Bir de hocam şu an Valorant'ta paket kaybı yaşıyor musunuz bende TurkNet'ten geçeceğim galiba ama bu problem benim için önemli.

Kademeli olarak lokasyona göre geçmeyi hedefliyorlar dediler, fixnet müşteri hizmetlerinin yalancısıyım.

Kademeli olarak lokasyona göre geçmeyi hedefliyorlar dediler, fixnet müşteri hizmetlerinin yalancısıyım.

Sen Valorant'ta paket kaybı yaşıyor musun?

Yoldaş ve rekabetçide aynı pingleri alıyorum 33-42

Ufaktan bir ping oldu oda spoti şarkı değişirken.

Son düzenleme:
Bir de hocam şu an Valorant'ta paket kaybı yaşıyor musunuz bende TurkNet'ten geçeceğim galiba ama bu problem benim için önemli.
Yaşıyorum. Sorun FixNet kaynaklı olmayabilir, emin değilim. Başka bir ISS'den geçtim onda da paket kaybı sorunu vardı, bunda da var ama sanki daha az. Yine de var. Bölge kaynaklı sorun olabilir, diğer FixNet abonelerine sormak lazım.

Tahminimce durum @PythonoX un dediği gibi galiba vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…