antoniomontana
Hectopat
Arkadaşlar ben futbol oynuyorum ve hocalarımdan hep oğlum şu fiziğini kullan artık cümlesini duyuyorum ve bundan gerçekten bıktım. Artık 13 yaşındayım boyum 1.79 62 kiloyum öneriniz var mıdır acaba?
Arkadaşlar ben futbol oynuyorum ve hocalarımdan hep oğlum şu fiziğini kullan artık cümlesini duyuyorum ve bundan gerçekten bıktım. Artık 13 yaşındayım boyum 1.79 62 kiloyum öneriniz var mıdır acaba?
Kullanmaktan kastın ne tam olarak.
Kalıbını nasıl ve ne şiddetle kullanamayacağını bilmediğin için karşındaki insana faul yaparım korkusu yaşıyor olabilirsin. Aslında korkmana gerek yok. Defans oyuncusuysan sert oynayabilirsin zaten.
Futbolda kafa kafaya mücadele önemlidir, hocalarında bunu demek istemiş sanırım. Zarganaysan spora git kas yap, bir vurumluk halin olmasın ki adama omuz atabilesin. Ek olarak kafa golü egzersizi yap ki boyunun avantajını daha iyi kullanabilirsin.
Sizin yerinizde olsam kafa antremanı yapardım. Size aşırı katkısı olacak. Kafa golü atmak kolay değildir, ama kendinizi ispatlarsanız hocalarının gözüne daha iyi girebilirsiniz.Gerçekten kafa topuna cıkamıyorum dediğiniz çok doğru ama kalıp olarak gayet iyiyim spora da başlamıştım ama bir faydasını göremedim bacaklarım dışında.
Ben de lisede forvet oynuyordum o zamanlar 184 civarı boyum 78 kilom vardı, top ayağımdayken kendimi rahat hissedemiyordum ancak topsuz alanda fiziğimle kendime alan açarak oynuyordum. Yani top senin bölgene gelmeye yakınsa fiziğini kullanıp kendine fırsat yaratmaktan çekinme. Boyun bence daha da uzar fiziğini kullanmayı öğrenirsen çok daha fazla gelişirsin.Ben forvetim omuz atmak vesaire gibisinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.