Fiziğim iyi mi?

Doktorum çoktan boy atma sürecimi geçtiğimi söyledi. 8. Sınıfta 1.40 iken 1.50 oldum 😂 daha boy atmazmışım.

Konuya bir ekleme daha yapacağım.
Kolumu V şeklinde tuttuğumda kilom yeterliymiş gibi gözüküyor ve biraz da kas kütlesinden sanırım ancak zayıfım. 1.56 boyum 43 kiloyum. Yiyorum ama kilo almıyorum diye bir şey yok diyorlar ancak yemek abanmama rağmen cidden kilo almıyorum ki ailem bunun farkında. Büyüyünce değişeceğini düşünüyorum ne dersiniz?

Boyun genetik, değiştiremezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyun genetik, değiştiremezsin.
Boyum genetik değiştiremem ancak olması gerekenden kısa ve genetik doğuştan hastalıktan kaynaklanıyor :) "Büyüme hormonu eksikliği" diye bir şey var ve tedavisi de var ancak bende işe yaramıyor. Boş konuşmayın lütfen açtığım konuda. Bundan önce açtığım 3 4 tane konu vardı genetik hastalığımla ilgili. İnsanları boy ve kilosuyla yargılamak size yakışmıyor bence değil mi?

Burada sadece kolların belli ama kolların gayet yerinde yeterli 15 yaşında çocuksun daha biz o yaştayken mahallede top oynuyorduk yaşına göre iyi 18'e kadar zaten vücudun sürekli değişçcek daha ergenliktesin 18 19'dan sonra spordan daha iyi sonuçlar almaya başlarsın zamanla olacak merak etme sen şu an okuluna hayatına hobilerine odaklan sporunu da yap tam hayatının başlarında bu kadar kafanı takıp bunalıma girme kolu bacağı olmayıp protez takan insanlar var şükret ki kolum bacağım sağlam diye.

Burada sadece kolların belli ama kolların gayet yerinde yeterli 15 yaşında çocuksun daha biz o yaştayken mahallede top oynuyorduk yaşına göre iyi 18'e kadar zaten vücudun sürekli değişçcek daha ergenliktesin 18 19'dan sonra spordan daha iyi sonuçlar almaya başlarsın zamanla olacak merak etme sen şu an okuluna hayatına hobilerine odaklan sporunu da yap tam hayatının başlarında bu kadar kafanı takıp bunalıma girme kolu bacağı olmayıp protez takan insanlar var şükret ki kolum bacağım sağlam diye.
Evet şükretmeye çalışıyorum her gün aklıma geldikçe şükrediyorum bilgi için de teşekkür ederim. Derslerim normalde çok kötü ancak okullar açılsın düzeltmeyi düşünüyorum.

Fotoğraftan tek anlaman gereken şey, kilo alman gerektiği. Omuz ve Biceps genetiğin güzel. Olabilecek en yağsız şekilde kilo alabilirsen, güzel bir kas kütlesine sahip olursun.

Genetik hastalığın varsa, en kısa sürede bir doktora gitmeni öneririm. Growth hormonu verirlerse, boyun yaşıtlarına yaklaşır.

Fotoğraftan tek anlaman gereken şey, kilo alman gerektiği. Omuz ve Biceps genetiğin güzel. Olabilecek en yağsız şekilde kilo alabilirsen, güzel bir kas kütlesine sahip olursun.

Genetik hastalığın varsa, en kısa sürede bir doktora gitmeni öneririm. Growth hormonu verirlerse, boyun yaşıtlarına yaklaşır.
Zaten büyüme hormonu tedavisi görüyorum ancak genetikten dolayı işe yaramıyor sanırım. Annemin babası da 1.55'miş sanırım annemin babasına çekmişim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı