Fiziğim iyi mi?

Ağırlık çalışmanı önermem zira üst taraftan ezilme gibi durumlar yaşanabilir ve boyun kısa kalabilir. Naim'in bu yüzden boyu kısaydı.
Naim Süleymanoğlu halterle uğraştığı için boyu kısaydı ayrıca halter sporunda boyun ne kadar kısaysa o kadar avantajlısındır ağırlığı aşağıdan alıp yukarıya taşıma mesafesi çok önemlidir belkide bu yüzden halter sporuna yönelmiştir ve yukarında omurgaya fazlasıyla yük bindirdiğinden dolayı boyun uzamasını engelleyenilir fakat fitness boyu kısaltmaz uzatmaz uzamasınada yardımcı olmaz.

Naim Süleymanoğlu halterle uğraştığı için boyu kısaydı ayrıca halter sporunda boyun ne kadar kısaysa o kadar avantajlısındır ağırlığı aşağıdan alıp yukarıya taşıma mesafesi çok önemlidir belkide bu yüzden halter sporuna yönelmiştir ve yukarında omurgaya fazlasıyla yük bindirdiğinden dolayı boyun uzamasını engelleyenilir fakat fitness boyu kısaltmaz uzatmaz uzamasınada yardımcı olmaz.
Ağır kilo squat,deadliftler yapılmadığı sürece.

Ağırlık çalışmanı önermem zira üst taraftan ezilme gibi durumlar yaşanabilir ve boyun kısa kalabilir. Naim'in bu yüzden boyu kısaydı.
Al işte, protein tozuna zararlı diyen amcalar bile daha senden daha zeki.

Utanma öncelikle gayet iyi boyun için hormon tedavisine başvurdunuzmu?
Evet büyüme hormonu iğnesi kullanıyorun. 10 yaşımdan beri devam ediyoruz ancak malesef hiç işe yaramadı. Devam ediyoruz yinede ama faydası olmuyor.

Kanka bacak yok, göğüs yok, kanat yok, kalf yok, sırt, trapez cart curt yok nasıl yorum yapak fiziğe.
Sırt olarak sırtım güzel. Göğüsler fena değil. Kanatlarım hiç yok. Karın kasım eh birazcık var. Fotoğraf olarak atamam.

Ağırlık belki boyun uzamasına engel olabilir onu bilmiyorum öyle söyleyen uzmanlar var. Ancak boyu asla kısalttığını düşünmüyorum. Ağırlık çalışmasam bile yine kısa kalacağım zaten kemik yaşım yaşımla orantılı 16 olduğunda da dolacakmış doktor söyledi. Ezilmeyi de hiç duymadım bırakmayı düşünmüyorum.

Yaşa göre iyi kankam. Boya da takılma eğer dert ediyorsan.
1.60 olayım yeter mantığındayım 😂 boyum kısa olduğundan bazen kötü hissediyorum ama günlük hayatımda çok aklıma getirmiyorum.

Son düzenleme:
Evet büyüme hormonu iğnesi kullanıyorun. 10 yaşımdan beri devam ediyoruz ancak malesef hiç işe yaramadı. Devam ediyoruz yinede ama faydası olmuyor.

Sırt olarak sırtım güzel. Göğüsler fena değil. Kanatlarım hiç yok. Karın kasım eh birazcık var. Fotoğraf olarak atamam.

Ağırlık belki boyun uzamasına engel olabilir onu bilmiyorum öyle söyleyen uzmanlar var. Ancak boyu asla kısalttığını düşünmüyorum. Ağırlık çalışmasam bile yine kısa kalacağım zaten kemik yaşım yaşımla orantılı 16 olduğunda da dolacakmış doktor söyledi. Ezilmeyi de hiç duymadım bırakmayı düşünmüyorum.
Ağır kiloların altına girme bişey olmaz.

Kanka spor konusunda yalan söylemem. Harbi diyorum on numara fiziğin var . Bir kanat versene.
Kanat çok az var zaten kanat da veremiyorum çok komik görünüyorum 😂 teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok fazla abanan biri değilim ona rağmen benim de hoşuma gidiyor sanırım ailemden almışım. Babam da adam 10 barfiks çekip bırakmasına rağmen kasları konusunda bol bol övgü alıyor yalnızca vücudunda fazla yağ var. Genetik konusunda şanslıyım.

Merhaba, fotoğrafı çok kötü çekmişim kusura bakmayın.
15 yaşındayım ve 1.56 boyum var genetik hastalığımdan dolayı. Ancak güç yönünden yaşıtlarımla aynıyım. Bugün hiç ağırlık çalışmadım sadece 30 şınav çektim.
Görsel altta.
Resim çok kötü biliyorum ancak en iyi bu şekilde çektim daha iyi çekemiyorum. Öyle yarı çıplak şekilde de çekilmek istemedim utandım. Fiziğim nasıl sizce?
Utanıyorum biraz o yüzden görseli sonradan silebilirim.

Eki Görüntüle 1829184

Anime kızları için basmaya devam.😎
Kaç aydır yapıyorsunuz fitnessı?

Gayet iyi kanka boya takılma hiç uzamasa bile ameliyatı var 1.65-1.70 olursun.
Kemik içine bir şey yerleştiriyorlarmış sanırım ve riskli bir ameliyatmış hiç düşünmüyorum.

Anime kızları için basmaya devam.😎
Kaç aydır yapıyorsunuz fitnessı?
Ben 8. Sınıfta yalnızca barfiks çekmek ile başladım. Gidip spor salonunda yapmıyorum evde kendi halimde omuz ve kol hareketleri yapıyorum. Ağırlık 5 kilo çok fazla değil. En çok omuz geliştirmeye yarayan hareketleri öğrenip onlardan yapıyorum. Biraz da genetiğimden dolayı böyle ve güçlüyüm. Karateye gidiyorum 1 yıldır karate yapıyorum yeşil kuşağım şuanda. Arada bir 60 kiloluk ağırlıklar oluyor onları kaldırıyorum ancak kaçak bir şekilde 😂
Şuan bu yaz 10. Sınıfa geçtim 10. Sınıf oldum yani.
Kısacası omuz, kol hareketleri yapıyorum barfiks şınav ve mekik çekiyorum. Sağlıksız beslenmeyi hiç sevmiyorum nefret ediyorum ancak protein çok tüketemiyorum fazla.

Kemik içine bir şey yerleştiriyorlarmış sanırım ve riskli bir ameliyatmış hiç düşünmüyorum.

Ben 8. sınıfta yalnızca barfiks çekmek ile başladım. Gidip spor salonunda yapmıyorum evde kendi halimde omuz ve kol hareketleri yapıyorum. Ağırlık 5 kilo çok fazla değil. En çok omuz geliştirmeye yarayan hareketleri öğrenip onlardan yapıyorum. Biraz da genetiğimden dolayı böyle ve güçlüyüm. Karateye gidiyorum 1 yıldır karate yapıyorum yeşil kuşağım şu anda. Arada bir 60 kiloluk ağırlıklar oluyor onları kaldırıyorum ancak kaçak bir şekilde 😂
Şu an bu yaz 10. sınıfa geçtim 10. sınıf oldum yani.
Kısacası omuz, kol hareketleri yapıyorum barfiks şınav ve mekik çekiyorum. Sağlıksız beslenmeyi hiç sevmiyorum nefret ediyorum ancak protein çok tüketemiyorum fazla.

Dostum sen büyüyene kadar tıp ne kadar gelisecek olmasa da dert etme boyunu basmaya devam kral.

@328914 senin genetikmiş bir şey diyemem ama ben de hep kisaydim. Yeni fırladı boyum. 16 yaşımdayım.
Doktorum çoktan boy atma sürecimi geçtiğimi söyledi. 8. Sınıfta 1.40 iken 1.50 oldum 😂 daha boy atmazmışım.

Bu yaşa göre mükemmelsiniz.
Konuya bir ekleme daha yapacağım.
Kolumu V şeklinde tuttuğumda kilom yeterliymiş gibi gözüküyor ve biraz da kas kütlesinden sanırım ancak zayıfım. 1.56 boyum 43 kiloyum. Yiyorum ama kilo almıyorum diye bir şey yok diyorlar ancak yemek abanmama rağmen cidden kilo almıyorum ki ailem bunun farkında. Büyüyünce değişeceğini düşünüyorum ne dersiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı