Fizik sınavından 11 aldım

Benim sana tavsiyem,ailene söylemen gerekir. Sen söylesende söylemesende illaki bir zaman öğrenecekler. İtiraf et bir dahakine çok iyi çalışırım de. Olabilir bu tarz hatalar,zaten ilk sınavlar çok önemli değil,2. döneme bak sen. Ve ailene söylemeni öneriyorum.
Hocam söylesemde anlamazlar beni adamların tek bildiği şey yüksek not

Dert ettiğiniz şeye bak kariyerini inşa etmek için ilk girişimini yapacağın dönüm noktasına 1 yıl uzaktasın. Fizik'ten 11 aldığın için endişeye kapılıyorsun. Bu aşırı ciddiyetle yaklaşılması gereken bir husus değil. Endişelenmeye gerek yok.

Hocam söylesemde anlamazlar beni adamların tek bildiği şey yüksek not
İşte diyorum ya,söylersen biraz daha yumuşarlar. Onlar kendileri öğrenirse bir yerden, o zaman neden söylemedin diye sana daha çok kızacaklar. Tek çaren söylemek,başka bir seçeneğin yok. En kötü biraz fazla azarlanıp atlatırsın,dert etme.

Merhaba arkadaşlar, ben 11.sınıf sayısal Anadolu lisesi öğrencisiyim. Fizik 1.dönem 1.sınavdan 11 aldım aileme bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Bu hayatımdaki böyle ilk düşük notum. Ailem bunu duyarsa okuldan alma ihtimalleri var ya da psikolojimi bayağı bozacaklar yardım edin.

Çaktırma :D

11 enteresanmış. Niye 12 ya da 10 değil de 11? Kendi asal sayı, katları 100 yapmaz. İlginç bir puan almışsınız. Tebrikler.

Bu arada olmuş bitmiş. Elbet ögrenecekler. Telafi edebilecek de yalnızca sizsinizve sonraki sınavda düzeltme imkanınız da vardır. Eksiklerinize yoğunlaşıp gidermeye bakın. Aileniz söylenir, bu sizin kötülüğünüz için değil de işi biraz daha ciddiye almanız içindir sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı