Hocam söylesemde anlamazlar beni adamların tek bildiği şey yüksek notBenim sana tavsiyem,ailene söylemen gerekir. Sen söylesende söylemesende illaki bir zaman öğrenecekler. İtiraf et bir dahakine çok iyi çalışırım de. Olabilir bu tarz hatalar,zaten ilk sınavlar çok önemli değil,2. döneme bak sen. Ve ailene söylemeni öneriyorum.
Anlatsamda anlamazlar.
İşte diyorum ya,söylersen biraz daha yumuşarlar. Onlar kendileri öğrenirse bir yerden, o zaman neden söylemedin diye sana daha çok kızacaklar. Tek çaren söylemek,başka bir seçeneğin yok. En kötü biraz fazla azarlanıp atlatırsın,dert etme.Hocam söylesemde anlamazlar beni adamların tek bildiği şey yüksek not
Merhaba arkadaşlar, ben 11.sınıf sayısal Anadolu lisesi öğrencisiyim. Fizik 1.dönem 1.sınavdan 11 aldım aileme bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Bu hayatımdaki böyle ilk düşük notum. Ailem bunu duyarsa okuldan alma ihtimalleri var ya da psikolojimi bayağı bozacaklar yardım edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.