Yine fizik yine ben, bu sefer bayağı uğraştım ama bulamadım, çok düşündüm bulamıyorum en son çare buraya yazmaya karar verdim. Cevabı yazacaksanız çözümü de yazın, anlamak istiyorum, eksik kalmasın. 11. sınıf arkadaşları sahneye alabiliriz. 

Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum, sürtünme yok.İki cisim arasında sürtünme var mı? Sürtünme olmadığı yazmıyor.
Sinemada izlemedim, PC’den açtım, öyle izleyebildim. İstesem girerdim hatta bu kadar efsane olduğunu bilsem kesin girerdim, ama o zaman uğraşmak istememiştim.
Tamam o halde. Ben fragmanı ilk izleyenlerden olduğumdan sinemanın da ilk günü koşa koşa gitmiştim.Sinemada izlemedim, PC’den açtım, öyle izleyebildim. İstesem girerdim hatta bu kadar efsane olduğunu bilsem kesin girerdim, ama o zaman uğraşmak istememiştim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.