Fiziksel kart olmadan sanal banka kartı oluşturulabilir mi?

Hocam yaşınız 18 ise gidin yarın bankaya 10 dakikada açsınlar hesap isimsiz çipsiz kart ta alabilirsin saniyesinde kartını da veriyorlar. (Ben ziraatten almıştım)
Şubeye gittiğimde hemen veriyorlar mı? Ben yine bekletiyorlar diye biliyordum da ondan hiç şube kısmına ilişmedim.

Şubeye gittiğimde hemen veriyorlar mı? Ben yine bekletiyorlar diye biliyordum da ondan hiç şube kısmına ilişmedim.

Yok hocam 30 tane filan imza atıyorsunuz ilk kez hesap açıyorsanız. Sonra çipsiz kart isteyince kartı veriyorlar. Fakat internet bankacılığı açacaksan kartada gerek yok.

Hocam herhangi bir bankanın uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorumu seçip kimlik bilgilerini girdikten sonra 10 dakika içerisinde sizin telefonunuza arama geliyor. Ve yetkili ile görüntülü konuşarak yüzünüzü ve kimliğinizi gösterdikten sonra hesabınız açılıyor. Aktif olabilmesi için sizin adınıza açılmış başka hesaptan 1 TL'lik para transferi gerçekleştiriyorsunuz ve hesap aktif hale geliyor.

Akbank'tan yeni hesap oluşturdum bende. Babamın hesabından 1 TL attım yoksa işe yaramayacak mı?
Hocam bakar mısın? @Bellatrixx

Ben ziraatten almıştım. Gitmiştim bankasına kart çıkarmak istiyorum demiştim bana adıma kayıtlı bir kart çıkarmışlardı. Kartı da saniyesinde direk vermişlerdi. Üstünde ismim falan yoktu ama kart benim üzerime kayıtlıydı. Bir hafta beklemek istemiyorsan direk git bir bankaya 5 dakikada kartını çıkart. Sanal kart olabilmesi için belki de o bankaya kayıtlı bir kartının olması gerekiyordur öyle hatırlıyorum.

Ben ziraatten almıştım. Gitmiştim bankasına kart çıkarmak istiyorum demiştim bana adıma kayıtlı bir kart çıkarmışlardı. Kartı da saniyesinde direk vermişlerdi. Üstünde ismim falan yoktu ama kart benim üzerime kayıtlıydı. Bir hafta beklemek istemiyorsan direk git bir bankaya 5 dakikada kartını çıkart. Sanal kart olabilmesi için belki de o bankaya kayıtlı bir kartının olması gerekiyordur öyle hatırlıyorum.
Çıkarttığınız kartı internet bankacılığında kullanabiliyorsunuz, değil mi?

Babanızın hesabından attıysanız olmaz hocam Size ait bankadan atmanız gerekiyor.

Kendi hesabın olmak zorunda. O işe yaramaz maalesef.

Benim adıma banka hesabım yok. Şubeye gitsem işe yarar mı? Aşağıdaki kampanya için açmıştım...

Benim adıma banka hesabım yok. Şubeye gitsem işe yarar mı? Aşağıdaki kampanya için açmıştım...
Bilgiğim kadarıyla bankaya gidip aktifleştirdiğinde kampanya koşulu sağlanmış olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı