Flash bellekte Keylogger olduğu nasıl anlaşılır?

LosMRyz3n

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
157
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Az önce evde bir flash buldum, 8 GB'lik. İçinde Android Lost.dır resim, video ve özel dosyalar adında bir dosya vardı. Android Lost.dır gibi dosyalardan korkmuyorum, zaten telefondan flasha bir şeyler atınca o dosylar kendi kendine oluşuyor. Resim ve video dosyası da boştu ama özel videolar adlı klasöre tıkladım, simgesi değişikti. Daha çok Windows 7'nin dosya simgelerine benziyordu. Açtım, hiçbir şey olmadı. Ekrana hiçbir şey gelmedi. Sonra bir de yönetici olarak açtım. Evet bu biraz saçmaydı :d.

Sonra görev yöneticisine girdim, musallat diye bir program. 4 yıl öncesine kadar yine bilgisayarda böyle bir program vardı diye haıtrlıyorum. Windows 7 kullanıyordum, sonra formatlamıştım ama şu an sanırım yine geldi başıma aynı olay. Bu arada özel dosyalar adlı dosya hariç diğer dosyalar 2019'da atılmış, özel dosyalar adlı dosya 2016'da atılmış. Yardım edebilecek var mı?
 
Musallat exe uzun yıllardır internette dolaşan bir virüs. Kendisinin bir de silme programı var ne kadar güvenilirdir bilmem :D siz Kaspersky+Malwarebytes ile bir tam tarama yapın. Onun dışında internetten araştırabilirsiniz zira bu forumda bu virüsle ilgili açılmış bir sürü konu var oradan da çözüm bulabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı