Flaw wear 1 aydır iade ücretini ödemiyor

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Geçen ayın 14'ünde bir sipariş verdim, evde olmama rağmen yoldan geçerken site kapısının fotoğrafını çekip geldik bulamadık dediler 2 gün üst üste. Okulu asmıştım o gün kargo gelecek diye. Daha sonra satıcıya iade olduğu mesajını aldım. Ürünün iade sonrası incelenme süresi varmış. Bana gelmeden geri giden ürünü geçen ayın 18'inden beri kullandım mı diye kızılötesi ışıkta inceliyorlar herhalde. Uzunca bir süre bekledikten sonra müşteri hizmetlerine mesaj attım ve paranın 14 gün içinde hesabımda olacağını söylediler. 16 gün geçti tık yok. Dolandırıldığımı düşünmeye başladım. Sizce daha fazla beklemeli miyim yoksa hukuki olarak hakkımı aramaya başlamalı mıyım?

Flawwear'dan 6-7 kez alışveriş yaptım. Bunların birkaçını iade ettim. Herhangi bir sorun yaşamadım, ki çoğu butikte flawwear gibi iade seçeneği yok değişim veya bakiye veriyolar çoğunlukla. Dolandıracak bir firma değil bana kalırsa. Ama müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçin hala madur bırakıyorlarsa hukuki yola başvurun.

Flawwear güvenilir marka ama iade konusunda gerçekten aşırı kötü. Bende sıkıntı yaşamıştım düşük bir tutar olduğu için üstüne düşmedim. Hediye çeki olarak verin dedim onu da vermediler iade konusunda çok kötüler.

Arkadaşlar 1 hafta daha geçti ve hala para yatmamış. İşin garip yanı aynı markanın Trendyol'daki mağazasından yaptığım başka bir iadeyi ertesi gün hesabıma yatırdılar. Kendi sitelerinde neden bu kadar yavaş işliyor anlamadım. Komik olan da müşteri hizmetlerine tekrar mesaj attığımda bana tekrar 14 iş günü verdiler ve scamlendiğimden emin oldum. Bari siparişi getirselerdi de giyseydim arkadaş.

Bu sitenin müstakbel müşterilerine not: Önermiyorum.

Arkadaşlar 1 hafta daha geçti ve hala para yatmamış. İşin garip yanı aynı markanın Trendyol'daki mağazasından yaptığım başka bir iadeyi ertesi gün hesabıma yatırdılar. Kendi sitelerinde neden bu kadar yavaş işliyor anlamadım. Komik olan da müşteri hizmetlerine tekrar mesaj attığımda bana tekrar 14 iş günü verdiler ve scamlendiğimden emin oldum. Bari siparişi getirselerdi de giyseydim arkadaş.

Bu sitenin müstakbel müşterilerine not: Önermiyorum.
Hocam iadeniz geldi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı