Merhaba, FSX için ucuz ekipman bakıyorum 2.el olmasa sevinirim. İlk kez FSX'de uçak uçuracağım ve ilk uçuş simulatörü deneyimim olacak. Ucuz veya kullanıp beğendiğiniz uygun fiyatlı ekpman önerilerinizi bekliyorum.
Memmun kalırmıyım? P3D kullanacağım.Başlangıç için joystick olarak Logitech 3D Extreme Pro alınabilir.
Sistemim yeterli değil maalesef.Kullanıcı yorumlarına internetten bakarsın. Başlangıç için çok önerilen bir model ve kaliteli markası olduğundan aklında olsun diye söyledim. Bana kalırsa X Plane 11 daha kaliteli bu arada sistemin yetiyorsa.
Logitech 3D Extreme Pro alacağım sanırım. Teşekkürler. Bu arada evet maalesef vergiler çok yüksek. Normalde Thrustmaster Hotas Flight 4 bakacaktım 2-3 sene önce 370 TL civarında olan ürün şuan bin TLÜlkemizdeki vergi politikaları yüzünden sağlam bir Flight Stick almak için epey para dökmek gerekiyor. Sağlamdan kastım gerçekten hassas kontrolleri olan, ayrı bir throttle kolu içeren joystickler. Ama Logitech 3D Extreme Pro'da işinizi görecektir. Eğer bütçeyi gözle görülür seviyede arttırabilirseniz: buna bir bakabilirsiniz.
Sistemim iflas edebilir X-Plane 11'de hiçbir şekilde desteklemiyor. 6GB DDR3 RAM var diyeyim.Logitech al. Hem fiyatı uygun hem de kullanışlı. Eğer memnun kalır ve simülasyona devam etmeye karar verirsen sonra model yükseltirsin. En azından seni sarmazsa boşa para vermemiş olursun. Gerçi FSX ile çok çok kaliteli bir simülasyon yaşamazsın ama keyif alırsın. X-Plane de çok ağır maalesef. Sistem zorlar.
Bulaşma hiç o zaman6GB DDR3 RAM var diyeyim.
i5 5200U varBulaşma hiç o zamanGPU da düşükse zaten manasız kalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.