Floyd rose köprü mantıklı mı?

@Single_factor mesela Guns N' Roses şarkılarında one step down tuning kullanılıyor. Bunun gibi şeyler için demiştim.

Tunnig, canın istediğinde değiştirebileceğin bir şey değildir. SLASH in gitarı hep Eb akortludur. Ömrü boyunca da öyle çaldı.
Her seferinde saatlerce ayar yapıcam, gitarın sapını bozucam diyorsanız siz bilirsiniz. Bir süre sonra trussrod elinizde kalır. Sapınız yamulur. Vb...
 
Aynen. Güzel gitar. Beyazı aslında beğendiğim ama millet hep onu alıyor muhtemelen.
Ben de onu çok beğendim ama stokta yok. Siyah da güzel ama.

@Single_factor hocam beyaz rengi stoğa gelmiş. 3-4 haftaya alacağım gibi duruyor ben alana kadar bitmez umarım. 😀

@Single_factor hocam bırakayım şunu şuraya:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Single_factor hocam Reddit'te çok şikayet var gitar ile ilgili. FR sistemi kötüymüş. Çoğu kişi modifiye ediyormuş alınca bu yüzden. Ben de boşver FR dedim ki Guns N' Roses hayranıyım, Eb tuning de gerekir bana. O yüzden FR olmayan gitarlara bakmaya başladım. Vazgeçtim bundan. Schecter PT Special Telecaster buldum bir tane. Kore üretimi bir gitar. Reddit'te ve YouTube'da olumlu şeyler söylemişler sizin bir bilginiz var mı gitar hakkında? Telecaster seviyorum. Kore üretimi vs. olması da cezbediyor biraz.
 
Son düzenleme:
Schecter PT Special Tele fender alternatifi olarak düşünülebilir. İbanez Jem JR ile klasmanları çok farklı. Biri superstrat.

Jem JR modifiye gerektirmiyor olsa zaten o fiyata alamazdınız. Manyetik + hardware modifiyesi ile üst seviye bir gitar haline gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı