Flvto Virüs mü, Nasıl Silinir?

Eren Arslan

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2017
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımı temizleyeyim dedim. Öncelikle Regedit kısmında Flvto uygulamasını gördüm. Sonra da Spyhunter 5 indirip bakayım dedim. O da Flvto buldu ama kurmadığım şey nasıl inmiş olabilir? Bunu nasıl silebilirim? (Spyhunter 5 ücret istiyor)
Şimdiden teşekkürler.
1.JPG
2.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla flvto, Youtube videolarını indirmeye ve dönüştürmeye yarayan bir site fakat programı olduğunu bilmiyordum. PUP (Potentially Unwanted Program) Sınıfına giriyor. Malwarebytes ile tarama yapıp kaldırın.

İndirdiğiniz programları next next next deyip kurarsanız olacağı bu. Bir daha programları kurarken seçenekleri gözden geçirin.
 
Flvto internetten video - müzik indirme programı olması lazım. Virüs değil ama gereksiz bir program. Clean ile tarama yapmanız lazım.
 
Program olarak değil bence çünkü program kaldırda yok, başlatma seçenekleri falan girdim orada gördüm.
Malwarebytes indirip deneyeceğim.
Malwarebytes flvto görmedi maalesef. Nasıl silebilirim bunu.
33.JPG

 
Son düzenleme:
Hiçbir dosyada bulamadım. Olmayan bir program (veya eklenti) "Başlatma seçenekleri"nde nasıl çıkıyor anlamadım. Yine de sağolun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı