Flydubai 175 Adet B737 MAX 10 Sipariş Verdi!

Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
2.448
Çözümler
7
Yer
Troposfer
Dubai emirliğine ait bir havayolu şirketi olan Flydubai, geçtiğimiz aylarda 75 adet B737 Max sipariş vermişti. Emirates'in yanında düşük bütçeli yolcular taşıyan Flydubai, 175 adet kesin, 50 adet opsiyonel B737 MAX 10 sipariş verdi. Siparişin toplam değeri 27 Billion US $. Dubai Airshow inanılmaz satış rakamlarına ulaşmış durumda.

Şimdi bu siparişler bir yana dursun, Flydubai'nin bütün filosu Boeing uçaklarından oluşmakta. Artık bunun sebebi onların 'Amerikancı' olması mıdır yoksa gerçekten Boeing uçaklarını daha tasarruflu bulduklarından mıdır bilemem ancak şunu söylemem gerekirse, arapların, birilerine yağ çekmesi hiç bitmeyecek gibi gözüküyor.

123131.jpg


Haberin kaynağı için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı