FM 21 transfer stratejisi

Evet ama çakılı olan dadan dun vuruyor topa kontraya çıkmamızı engellemez mi? Zaten defans çizgisi standartta pres çok düşük ayrıca pasör stoper sigorta yapmıştım yine işe yaramamıştı. Adam geliyor yayın orada paslaşıp adam kaçırıp gol atıyor. En çok böyle gol yiyorum. Ya da aynı şeyi yapıp kaleye şut atıyor gol oluyor.
O biraz da maç motoru ile alakalı. Bence uygun bir stoperinizi çakılı yapın.

Takımlarımda genelde önde baskı yaparım ben hocam. Hızlı ve pozisyon almasını iyi bilen stoperlere sahip oldugunuz zaman arkaya çok top gitmez. Önde baskıyla hızlıca kontra atağa çıkabiliyoruz. Bu şekilde küçük takımlar ile büyük takımları yendiğim çok oldu. Ani bir kontra atak yapıp gol attıktan sonra 1-0 kazanmaktan bahsediyorum :)
Evet forvet olarak öyle ama çok gol yiyorum defansım da isim olarak kötü değil. Lige çok iyi başlayıp ortalarında düşüşe geçiyorum. Kontra futbolu oynuyorum genel olarak geçen ki seoznlarda 4-1-3-2 4-4-2 falan denedim 4-1-3-2 iyi hücüm olarak ama defansta çok açık veriyorum. Bu sene 4-1-4-1 olarak başladım biraz daha iyiyim ilk 7 içindeyim şu anda bir türlü Avrupa'ya gidemedim saint ettieneyi aldım kümeden kurtardım ama Avrupa'ya da götüremedim bir türlü adamlar haliyle kovdular :D ama manyak kadro kurmuştum onlara yine de kovdular şu an real hispanic takımındayım. Eski iki oyuncumu da takıma kattım bir de şu taktik kısmında mevki rol görev hiçbir zaman tam dolmuyor taktik çalıştırsam bile dolmuyor ne yapmam gerek?
Journeyman mi yapıyorsunuz?

Takımlarımda genelde önde baskı yaparım ben hocam. Hızlı ve pozisyon almasını iyi bilen stoperlere sahip oldugunuz zaman arkaya çok top gitmez. Önde baskıyla hızlıca kontra atağa çıkabiliyoruz. Bu şekilde küçük takımlar ile büyük takımları yendiğim çok oldu. Ani bir kontra atak yapıp gol attıktan sonra 1-0 kazanmaktan bahsediyorum :)

Journeyman derken tatile çık diyorum sürekli o yüzden mi hızlı geçsin diye. Çünkü tek tek günleri geçirmek zaman kaybı.

Yok aslında Beşiktaş ile başladım sonra oradan kovuldum bragaya gittim oradan kovuldum bayer leverkursene gittim oradan da kovuldum saint etienne oradan da kovuldum real hispanic :D

Ben takım raporuna baktım da benim dayanıklılık ortalamanın çok altında kalmış çok sakatlık çıkıyor. Yama kurdum sakatlık yaması ama aktif olup olmadığını nasıl anlarım? Yine de çok sakatlık var oyunda ama aktif mi değil mi yama nasıl anlarım?

Oyuna sakatlık yaması yükledim daha kötü oldu her maç oyuncum sakatlanıyor yamayı sildim ama sakatlı isimleri hala gözüküyor yamayı nasıl kaldırabilirim veya gerçekten işe yarayan bir sakatlık yaması var mı FM 21 de.

Son düzenleme:
Lisanssız ve takımsız başlamak demek. Sıfırdan yükseliyorsun yani.

Yamalar hakkında bilgim yok maalesef.
Yo hayır en yüksek seçeneği seçtim. Pro Lisans ve Dünya Çapında Milli Oyuncu dedim. Ama ilk sezonda kovuldum
Lisanssız ve takımsız başlamak demek. Sıfırdan yükseliyorsun yani.

Yamalar hakkında bilgim yok maalesef.
Yeni Kariyer açıp Sezonu bitirdim Beşiktaşla. Son haftalara başa baş girdik adamlar bir türlü yenilmiyor abi gerçi bende yenilmedim ama puan farkı kapanmadı bi türlü ztk finalinde de kaybettik :D bu arada Ters kanat yerine raumdauter kullandım çok daha iyi bir rol tam istediğim gibi. Raumdauter ghezzal 15 gol 10 asist yaptı

Son düzenleme:
Bakın eski bir journeyman kariyerimi buldum :)
1642231538794.png

Villarreal ile 2028 yılında Şampiyonlar ligi şampiyonu olup oynamayı bırakmıştım.

Bakın eski bir journeyman kariyerimi buldum :)
Eki Görüntüle 1270310

Villarreal ile 2028 yılında Şampiyonlar ligi şampiyonu olup oynamayı bırakmıştım.
Oyuncu nasıl geliştirilir? Antrenörleri ve tesisleri yeniledim oyuncunun kararlılığı da iyi ama özelliği bir yükselip bir düşüyor neden oluyor bu ve sakatlık sorununu nasıl yenerim adamın vücut zindeliği iyi dayanıklılığı iyi sakatlık geçmişi de yok ama 7 8 hafta sakatlandı maçtan çok antrenmanda sakatlanıyorlar ne yapabilirim bu konuda.

@Jakiro13 İyi bir kondisyon antrenörü alın.

Oyuncunun gelişimi için mentorluk sistemini kullanabilirsiniz. Yaşına göre uygun sürelerde oynatın oyuncuyu.
Abi her şeyi yapıyorum zaten mentorluk kısmını biraz açsana kimle kimi yapmam lazım ben 4 kategoriye ayırdım kale defans orta saha ve forvet diye kanatları da forvetlerle beraber aynı mentorluge koydum. Kondisyon antrenoru da bahane zaten en ıyılerınden aldım yıne de bır ıse yaramıyor. Antrenmanı kıme vermelıyım ve hangi özellikleri iyi olmalı? Oyuncularımın hepsi genç 18 21 yaş arası çoğu ama yükselişe geçip sonra aşağı düşüyor niye böyle?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı