FM 21 yüzü olmayan oyuncuya yüz ekleme

İşletim sistemi
Windows 10

burk19

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben 4 GB küçük bir yüz paketi kullanıyorum. Kadromdaki bazı oyuncuların yüzü yok, kendim dosyalardan oyuncuya yüz ekleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen config dosyasından kaynaklanıyor. Hiç uğraşmayıp facepack kurmanı öneririm. Aşağıdaki konuda link mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki her config dosyasıdaki baştaki yer aynı mı? Ona göre uğraşabilirim çünkü büyük boyutlu dosyalarda sıkıntı oluyo oyuna.

Peki bana örnek bi config dosyası atsanız bu şekilde çalışır mı?
Deneyelim.

Örnek bir config dosyası paylaştım yukarıda. İndirip deneyin lütfen.

Deneyelim.

Örnek bir config dosyası paylaştım yukarıda. İndirip deneyin lütfen.
Yine olmadı. Başka bi yöntemi var mı acaba çünkü yüz yaması yaparken kurulum yapılacak bi şey yoktu. Ben de oyuncu yüzlerini faces klasörüne attım yamayla aynı şeyi yaptım.

Yine olmadı. Başka bi yöntemi var mı acaba çünkü yüz yaması yaparken kurulum yapılacak bi şey yoktu. Ben de oyuncu yüzlerini faces klasörüne attım yamayla aynı şeyi yaptım.
Geçici dosyaları temizledikten sonra temayı yenilediniz değil mi? Bu şekilde yapıp yine sonuç alamadıysanız başka ne önerebilirim bilmiyorum.

Bunu tek part halinde ancak Torrent'ten indirebiliyoruz sanırım. Ancak o programa hiç güvenmiyorum, başka tek part virüssüz alternatifi yok mu?

Hocam bende aynı şekilde indirmeye calısırken oralardan virüs bulaşmıştı bilgisayarıma buradan mı geldi emin değilim. O yüzden indirgo clubün FM 22 mobil yüz paketini kullanıyorum onu indirebilirsiniz. Hem daha küçük boyutlu. Uyarayım reklam engelleyici kullanarak indirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı