Arkadaşlar merhaba, ben 4 GB küçük bir yüz paketi kullanıyorum. Kadromdaki bazı oyuncuların yüzü yok, kendim dosyalardan oyuncuya yüz ekleyebilir miyim?
<!__resource manager options __> diye başlayan yeri kastediyorum. Record from diye başlayan uzun ID yerlerini ben kendim yazdım config dosyasına ama sanırım dediğim yer yok diye olmadı.
<!__resource manager options __> diye başlayan yeri kastediyorum. Record from diye başlayan uzun ID yerlerini ben kendim yazdım config dosyasına ama sanırım dediğim yer yok diye olmadı.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Örnek bir config dosyası paylaştım yukarıda. İndirip deneyin lütfen.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Örnek bir config dosyası paylaştım yukarıda. İndirip deneyin lütfen.
Yine olmadı. Başka bi yöntemi var mı acaba çünkü yüz yaması yaparken kurulum yapılacak bi şey yoktu. Ben de oyuncu yüzlerini faces klasörüne attım yamayla aynı şeyi yaptım.
Yine olmadı. Başka bi yöntemi var mı acaba çünkü yüz yaması yaparken kurulum yapılacak bi şey yoktu. Ben de oyuncu yüzlerini faces klasörüne attım yamayla aynı şeyi yaptım.
Hocam bende aynı şekilde indirmeye calısırken oralardan virüs bulaşmıştı bilgisayarıma buradan mı geldi emin değilim. O yüzden indirgo clubün FM 22 mobil yüz paketini kullanıyorum onu indirebilirsiniz. Hem daha küçük boyutlu. Uyarayım reklam engelleyici kullanarak indirin.