FM 21 yüzü olmayan oyuncuya yüz ekleme

İşletim sistemi
Windows 10

burk19

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben 4 GB küçük bir yüz paketi kullanıyorum. Kadromdaki bazı oyuncuların yüzü yok, kendim dosyalardan oyuncuya yüz ekleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçici dosyaları temizledikten sonra temayı yenilediniz değil mi? Bu şekilde yapıp yine sonuç alamadıysanız başka ne önerebilirim bilmiyorum.
Evet öyle yapmıştım ama olmadı. Görselin boyutuyla alakalı olabilir mi acaba ben 250x250 kullandım öyle mi olması gerekiyor.

Bunu tek part halinde ancak torrentten indirebiliyoruz sanırım. Ancak o programa hiç güvenmiyorum, başka tek part virüssüz alternatifi yok mu?
Farklı bir yüz paketi yükleyebilirsin. Eğer cut out facepack istiyorsan torrent dışında tek part indirebileceğin bir alternatif yok.

Neden adam akıllı, güvenilir bir tek part indirme seçeneği sunmazlar anlamıyorum.

Hocam bu pakette oyuncu yüzlerinin arkası beyaz gözüküyor mu bilginiz var mı?

Evet öyle yapmıştım ama olmadı. Görselin boyutuyla alakalı olabilir mi acaba ben 250x250 kullandım öyle mi olması gerekiyor.
250x250 ideal. Yine de 180x180 olarak deneyin.

Hocam bu pakette oyuncu yüzlerinin arkası beyaz gözüküyor mu bilginiz var mı?
Yüz paketiyle alakalı o. Arka plan olmasını istemiyorsan "Cut out facepack" indirmelisin.

Yüz paketiyle alakalı o. Arka plan olmasını istemiyorsan "cut out facepack" indirmelisin.

Teşekkürler. Dediğinizi biliyordum da bu attığınız pakette arka plan var mı bilmiyorum o yüzden sordum. Teşekkür ederim.

Yüz paketiyle alakalı o. Arka plan olmasını istemiyorsan "Cut out facepack" indirmelisin.
Youtube'da bi video buldum benim yaptıklarımın aynısını yapıyo sonrasında fmXML diye bi program kullanıyo ve oluyor. Video linki atabiliyor muyum acaba buraya ve bu program güvenilir mi ?

Youtube'da bi video buldum benim yaptıklarımın aynısını yapıyo sonrasında fmXML diye bi program kullanıyo ve oluyor. Video linki atabiliyor muyum acaba buraya ve bu program güvenilir mi ?
Bu program sanırım o, güvenilir gibi duruyor. Açıklamada yazana göre config.xml dosyasını oluşturmaya yarıyormuş.

aga konuyu hortlatıyorum ama, teknik direktör yüzü nasıl eklerim? yani kendime?
şuraya yüz nasıl eklerim?
burda youtubeden gördüğüm ayarları yaptım ama olmadı. nasıl yüzümü ekleyebilirim?
edit: tammdır hocam çok basit birşeymiş. hallettim şimdi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…