Fnatic Ministreak klavye CS:GO için iyi midir?

Anladım hocam teşekkürler işle alakam yok bilgisayarda sıkıntı yok o zaman bende dün sipariş verdim gelince incelemesini yaparım.
O zaman hiç kafanız arada kalmasın rahatça kullanırsınız hocam. Forumda vs yazarken de sıkıntı yok sonuçta incelemeyi vs de o klavye ile yazdım :)

Hayırlı olsun şimdiden.

@bonz @Yavuz_Çetin hocam ürün geldi sadece çalışıp çalışmadığını test ettim birkaç tuşa bastım @bonz hocam böyle klavye sevilmezmi be aşırı iyiymiş ben Gamepower'dan geçtiğim için çağ atladım resmen eve gidince bir incelemesini de yapacağım.
Not: Gamepower'dan fnatic e geçince ben.

Dosya Ekleri

• IMG_0900.jpeg
    IMG_0900.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 29
@bonz @Yavuz_Çetin hocam ürün geldi sadece çalışıp çalışmadığını test ettim birkaç tuşa bastım @bonz hocam böyle klavye sevilmezmi be aşırı iyiymiş ben Gamepower'dan geçtiğim için çağ atladım resmen eve gidince bir incelemesini de yapacağım.

Dediğim gibi bu biraz da kişisel bir durum. Tabii Gamepowerdan geçerseniz bayağı bir fark olur. Hayırlı olsun. Erken gelmiş.

Hocam yazı yazma hissiyatı bana göre kötü geldi. Yeni aldığım HyperX 65 geldi çok memnunum yazı yazma konusundan. Hayırlı olsun. Zaten güzel klavye.
Hocam hissiyatında fark varda sanki sesindede fark var bu Switch markasından dolayımı Altec Gamepower red Switch kullandım onlar şu an Blue Switch gibi geliyor bana.

Teşekkürler. Evet Yurtiçi Kargo sağ olsun.
Çünkü Silent switch aşırı sessiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı