Fnatic vs Mouz holo

Dr X

Decapat
Daha fazla  
Halihazırda 150 fnatic holo var. Fiyatların düşmesinden ziyade tekrar almaya karar verdim ve bu iki holo arasında kaldım. King snake edlivenimi satıyorum ve tekrar holo alacağım. Sizin tercihiniz ne olurdu? Fnatic vs mouz holo?

YTD olmadan sadece siz olsaydınız diye soruyorum.

Fnatic. Çünkü MOUZ'un aynısı Stockholm 2021'de de var. Fnatic'in Katowice 2014'ten beri ilk arka plansız düzgün çıkartması Paris 2023'te.
Var ve 2021 çok pahalı. 2023 o seviyeye çıkacaktır ve kar ettirir. İndirim sonu en yüksek hangisiyse 2 sene sonra da en yüksek o sticker olur. Mouz yatırımı daha değerli fnaticten bana göre. 2023 Eylül'de yazdım, 2 sene sonra bu yazımı okuyanlar girip fiyatlara baksın haklılığımı görecekler.

Var ve 2021 çok pahalı. 2023 o seviyeye çıkacaktır ve kar ettirir. İndirim sonu en yüksek hangisiyse 2 sene sonra da en yüksek o sticker olur. Mouz yatırımı daha değerli fnaticten bana göre. 2023 Eylül'de yazdım, 2 sene sonra bu yazımı okuyanlar girip fiyatlara baksın haklılığımı görecekler.

Doğrudur, yine MOUZ en pahalısı olabilir de önemli olan alınacak eşyanın bıraktığı kâr. Atıyorum MOUZ yine o seviyelere çıkar ama Fnatic 3-4x yapar daha çok kâr ettirir mesela. Tabii zamanla görürüz, dediklerimiz tahminden öteye geçmez.

Orası öyle ama 400 tl den alıyoruz. Mouz katılamadı olsa olsa 2k olur 1 yıl içinde. Stockholm var çünkü 5x yapıyor. Tabi ucu açık bir konu. Fnatic in 5x i 725 tl falan yapıyor . Bana göre fnatic in 725 tl olması daha kolay olur eğer katılamazsa, ben 1k yı geçeceğini düşünüyorum. Koskoca fnatic. Tabi takımların performasını da takip etmek lazım, ne yazık ki fnatic beklenenden iyi oynuyor şu an.

Orası öyle ama 400 tl den alıyoruz. Mouz katılamadı olsa olsa 2k olur 1 yıl içinde. Stockholm var çünkü 5x yapıyor. Tabi ucu açık bir konu. Fnatic in 5x i 725 tl falan yapıyor . Bana göre fnatic in 725 tl olması daha kolay olur eğer katılamazsa, ben 1k yı geçeceğini düşünüyorum. Koskoca fnatic. Tabi takımların performasını da takip etmek lazım, ne yazık ki fnatic beklenenden iyi oynuyor şu an.
Zaten şu an holo yatırımı çok saçma. Gliter yatırımı daha mantıklı ya da paper. 1.60 liradan al mouz paper sana x10 yaptırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı