Bu fiyata alınır.Football Manager 2023 Steam'de 259 TL'ye düşmüş alınır mı?
Gamepasste var fm 24 ilk günden eklenecekir büyük ihtimal ama fm serisini seviyorsan alınabilir saatler boyunca oynayabilirsin mesela ben gamepasste oynuyorum ve 700+ saatim var.Football Manager 2023 Steam'de 259 TL'ye düşmüş alınır mı?
Şuana kadar bir deneyimim yok bilmiyorum şuanda da piyasada benım emektarın kaldıracağı bu tarzda oyun yok.Gamepasste var fm 24 ilk günden eklenecekir büyük ihtimal ama fm serisini seviyorsan alınabilir saatler boyunca oynayabilirsin mesela ben gamepasste oynuyorum ve 700+ saatim var.
Şu ana kadar bir deneyimim yok bilmiyorum şu anda da piyasada benım emektarın kaldıracağı bu tarzda oyun yok.
Ayrıca bir problemin bir sorun olursa beni etiketle yardım edeyim.Şuana kadar bir deneyimim yok bilmiyorum şuanda da piyasada benım emektarın kaldıracağı bu tarzda oyun yok.
Hiç oynamadım ama güzele benziyor.Football Manager 2023 Steam'de 259 TL'ye düşmüş alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.