Orta Çağ oyunlarının ve The Witcher hastası birisiyim. İnternette denk geldi. Oynayan var mı? Nasıl bir oyun? Hikayesi sarar mı? İndirimler de kaça iner?
Zaman kaybıOrta Çağ oyunlarının ve The Witcher hastası birisiyim. İnternette denk geldi. Oynayan var mı? Nasıl bir oyun? Hikayesi sarar mı? İndirimler de kaça iner?
Kingdom Come oynayın hikayesi müthiş. Ancak kamera açısıyla başta sinir bozucu iken ileride size güzel gelmeye başlıyor.Orta Çağ oyunlarının ve The Witcher hastası birisiyim. İnternette denk geldi. Oynayan var mı? Nasıl bir oyun? Hikayesi sarar mı? İndirimler de kaça iner?
Güzel bir oyun ama bayağı zor eşleştirme sistemi çok kötü diyebilirim. 1 seviye olunca direk karşına 20 seviyelik adam geliyor ben 8 seviye olmuştum 300 seviyelik adamlar gelmeye başladı.Orta Çağ oyunlarının ve The Witcher hastası birisiyim. İnternette denk geldi. Oynayan var mı? Nasıl bir oyun? Hikayesi sarar mı? İndirimler de kaça iner?
Ölü olsa oyuna hala yeni güncellemeler gelir mi ? Ubisoft oynanmayan oyuna neden güncelleme getirsin.Beleş verilmişti bir ara ama olü oyun sayılır artık.
Bence chivalry 2 veya mordhau al ama For Honor almak istiyorsan oyunu öğretebilirim. Hikayesi coop ama öyle uzun bir şey değil 3 4 saat süren bir hikayesi var.Orta Çağ oyunlarının ve The Witcher hastası birisiyim. İnternette denk geldi. Oynayan var mı? Nasıl bir oyun? Hikayesi sarar mı? İndirimler de kaça iner?
Güzel bir oyun ama bayağı zor eşleştirme sistemi çok kötü diyebilirim. 1 seviye olunca direk karşına 20 seviyelik adam geliyor ben 8 seviye olmuştum 300 seviyelik adamlar gelmeye başladı.
Ölü olsa oyuna hala yeni güncellemeler gelir mi? Ubisoft oynanmayan oyuna neden güncelleme getirsin.
Bence chivalry 2 veya mordhau al ama For Honor almak istiyorsan oyunu öğretebilirim. Hikayesi CO-OP ama öyle uzun bir şey değil 3 4 saat süren bir hikayesi var.
Tamam da getirdiği güncellemeler karakter, kılıç, kıyafet, sezon pass filan bunları getirince oynuyacaklar mı ? Oyun zor blocklama ile ilgili hiç güncelleme gelmiyor ama buna rağmen oynanıyor oda yüksek seviyeli adamlar.Oynansın diye?
Karşına 0 seviyeli adam bile gelse 100 kat daha iyi oynuyor.Oynansın diye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.