Ford Focus Satıp Scirocco Almak

Hocam öncelikle daha önce Scirocco - A4 - 1.16i - 3.20D gibi arabalar kullandım Scirocco inanılmaz keyifli ve sportif bir arabadır eğer tek kapı düşünüyorsanız o fiyatlara çok keyif alırsınız. Bilhassa yol tutuşu çok iyidir ve tek kapı olduğundan dolayı üretimi yada satışı durması gibi bir şey doğru değildir çünkü dikkat edin piyasada çok fazla Scirocco vardır. Sadece Vw in satış politikasından dolayı satıştan kalkmıştır.
Eğer yakıt sıkıntınız yok ise ve hem spor olsun hem aile için derseniz F20-F21 kasa 170-177HP lik 1 Serisine bakabilirsiniz bilhassa M Sport adı altında satılan donanımları gerek dış gerek iç olarak gayet doludur ve performansıda sizi dizel araçtan sonra çok hoşunuza gider :like:

Aileniz kaç kişi acaba ? HB isterseniz Seat Leon, Opel Astra iyi seçeneklerdir. Polo, Golf'e de bakmayın bence. Pahalı olmasına rağmen çok küçükler. Biraz daha büyük olsun isterseniz Ford C-Max düşünebilirsiniz. Yüksek donanım ve ortalama performansına rağmen 2.elleri makul fiyatlarda.

3 kişiyiz annem babam ben fakat zayıf insanlar değiliz. Bu yüzden çift kapı olmayan arabaları silmek zorundayım sanırsam direkt olarak. Seat Leon ve Opel Astra da çok hoş arabalar fakat sanki Focus'tan inip onlara binecek olursam model düşmüş gibi hissediyorum ne kadar doğru bilmiyorum. Daha önce de açıkçası araba alıp satmışlığım yok, babam da pek bu işlere girmiş bir insan değil. C-Max düşünmüyorum açıkçası. Biraz daha sportif araba düşünüyorum. Biraz daha Sahibinden fiyatlara bakınca 2017 model Honda Civicler de bütçeye uygun Focus ile kafa kafaya sayılır.

Şu an 2013 model Audi A4 Sedan, Honda Civic 2017 Sedan vs 2016 Seat Leon var gibi listemde. Civic biraz ağır bastı bu 3'ü arasında. Ne düşünüyorsunuz?

3 kişiyiz annem babam ben fakat zayıf insanlar değiliz. Bu yüzden çift kapı olmayan arabaları silmek zorundayım sanırsam direkt olarak. Seat Leon ve Opel Astra da çok hoş arabalar fakat sanki Focus'tan inip onlara binecek olursam model düşmüş gibi hissediyorum ne kadar doğru bilmiyorum. Daha önce de açıkçası araba alıp satmışlığım yok, babam da pek bu işlere girmiş bir insan değil. C-Max düşünmüyorum açıkçası. Biraz daha sportif araba düşünüyorum. Biraz daha Sahibinden fiyatlara bakınca 2017 model Honda Civicler de bütçeye uygun Focus ile kafa kafaya sayılır.

Şu an 2013 model Audi A4 Sedan, Honda Civic 2017 Sedan vs 2016 Seat Leon var gibi listemde. Civic biraz ağır bastı bu 3'ü arasında. Ne düşünüyorsunuz?
Honda Civic hem marka olarak güzel bir araba. Ama dış tasarım olarak iğrenç diyebilirim.

Honda Civic hem marka olarak güzel bir araba. Ama dış tasarım olarak iğrenç diyebilirim.
Aslında dış tasarımı da hoşuma gitti, tabi kişiden kişiye değişir saygım sonsuz. Elektrik aksamları veya donanımları olarak bir eksisi var mıdır Focustan acaba? Bir de yeni Focus' u gördünüz mü acaba üstüne sanırım para ekleyip almayı düşünebilirim değer derseniz.

Civic Rs test sürüşüne çıktım şanzıman konforlu fakat performansı düşüktü ama iç donanım güzeldi fakat Focus tan sonra Civic almak anlamsız. Şiddetle A4 ü önerebilirim bende 2010 modeli vardı inanılmaz keyifliydi fakat 1.8 Tfsi vardı yakıt biraz fazlaydı. Eğer Tdi almayı düşünüyorsanız çok mantıklı bir karar olur.👍

v217.png.jpg

Bu tip araçları görünce soğuyorum.
Benim hoşuma Sedan olarak Renault Megane gidiyor. Suv olarak qashqai gidiyor.

Son düzenleme:
Yeni Focus hakkında ne düşünüyorsunuz acaba bilginiz var mı? Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğim sanırım çok hoşuma gitti hatchback modeli. Sanırım bunda karar kılmış olabilirim.
ford-focus-iv.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı