Çözüldü Format ardından Windows 11 lisansı kaybolur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Lisanlı Windows 11 kullanıyorum. Format atacağım. Attıktan sonra Windows 11 lisansım kaybolur mu?
Format atmanız, lisansınızı kaybetmenize neden olmaz. Dijital lisans kullanıyorsanız, internet bağlantısı sağlandığında otomatik olarak etkinleşir. Ürün anahtarı kullanıyorsanız, bu anahtarı kullanarak lisansınızı tekrar etkinleştirebilirsiniz.
Lisanlı Windows 11 kullanıyorum. Format atacağım. Attıktan sonra Windows 11 lisansım kaybolur mu?
Format atmanız, lisansınızı kaybetmenize neden olmaz. Dijital lisans kullanıyorsanız, internet bağlantısı sağlandığında otomatik olarak etkinleşir. Ürün anahtarı kullanıyorsanız, bu anahtarı kullanarak lisansınızı tekrar etkinleştirebilirsiniz.

Çözüm

Orijinal Windows 11 lisansı varsa hocam sizin satın almış olduğunuz hesaba bağlanıyor direk resmi sitesinden Windows 11 indirip USB belleğe kurun hesabınızı bağladığınız zaman lisans otomatik olarak eklenir.

Kod:
slmgr /xpr
Kod:
slmgr /dli

CMD üzerinden kontrol edebilirsiniz sonra.

Son düzenleme:

OEM ve Retail key ile etkinleştirdiysen kaybolmaz ve key girmesende internete baglandıgı an etkinleştirmeyi yapar.
Key girmeden kurulum yaparsan yine baglanınca bu sefer Pro ise sonu 3V66T ile biten "genel dijital lisans" ile etkinleştirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı