A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 FreeDOS laptopuma format atıyorum. Sistemde sadece 256 GB SSD var. Bunu nasıl niçimlendirmeliyim? Şimdiden söyleyim bölmeden kullanacağım. Bu arada görseldeki biçimlendirme düzgünse direkt devam edeceğim. Dosya Ekleri IMG_0150.jpeg 123,2 KB · Görüntüleme: 71
FreeDOS laptopuma format atıyorum. Sistemde sadece 256 GB SSD var. Bunu nasıl niçimlendirmeliyim? Şimdiden söyleyim bölmeden kullanacağım. Bu arada görseldeki biçimlendirme düzgünse direkt devam edeceğim.
Çözüm ReloadingData 11 Eylül 2023 alestaa dedi: Sildim yeni dedim uygula dedim bu şekilde iyi midir hocam. Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde olacak. En alttaki diski seçip ileri deyin kurulum başlayacak.
alestaa dedi: Sildim yeni dedim uygula dedim bu şekilde iyi midir hocam. Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde olacak. En alttaki diski seçip ileri deyin kurulum başlayacak.
KS KS A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #11 SerdarEdition dedi: Evet bu şekilde olacak. En alttaki diski seçip ileri deyin kurulum başlayacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun Artı 0 Eksi
SerdarEdition dedi: Evet bu şekilde olacak. En alttaki diski seçip ileri deyin kurulum başlayacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 11 Eylül 2023 #12 alestaa dedi: Sildim yeni dedim uygula dedim bu şekilde iyi midir hocam. Genişletmek için tıkla... Hepsini sileceksin dostum. Birini değil, hepsini tek tek sileceksin. En sona kalanı da biçimlendir diyeceksin. Sonra yeni sürücü deyip uygulayacaksın. Artı 0 Eksi
alestaa dedi: Sildim yeni dedim uygula dedim bu şekilde iyi midir hocam. Genişletmek için tıkla... Hepsini sileceksin dostum. Birini değil, hepsini tek tek sileceksin. En sona kalanı da biçimlendir diyeceksin. Sonra yeni sürücü deyip uygulayacaksın.
cortex47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 4 Yer Atina, Yunanistan Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte X670 Gaming X AX, AMD Ryzen 7 7800x3D, MSI Hydro Cooler MAG Coreliquid P240, Corsair 16x2 5600MHz DDR5, PNY RTX 4080 XLR8 Verto, Corsair RMX 1000W 80+ Gold, Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #13 Hepsini sildikten sonra arkadaşın dediği tek parça gözükecek. Onu seçip ileri derseniz gerekli bölmeyi Windows kendisi yapıyor herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek kalmaz. Yeni sürücü oluşturmanıza ya da biçimlendirmenize de gerek kalmaz. Artı 0 Eksi
Hepsini sildikten sonra arkadaşın dediği tek parça gözükecek. Onu seçip ileri derseniz gerekli bölmeyi Windows kendisi yapıyor herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek kalmaz. Yeni sürücü oluşturmanıza ya da biçimlendirmenize de gerek kalmaz.