Çözüldü Format atarken dosyaları saklamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Bilgisayara format atmak istiyorum fakat BeamNG.drive oyunumda 72.2 GB'lik modlarım var. Bunlarında gitmesini istemiyorum. Bunları nerede saklayabilirim?

Bilgisayara format atmak istiyorum fakat BeamNG.drive oyunumda 72.2 GB'lik modlarım var. Bunlarında gitmesini istemiyorum. Bunları nerede saklayabilirim?
İki diskiniz varsa D'ye atabilirsiniz. OS'u C'ye kuracağınızdan etkilenmeyecektir.

Çözüm
Bilgisayarınızda 2 ve 2'den fazla disk olur. Zaten disk olarak C diskini formatlayacaksınız. Gitmesini istemediğiniz dosyayı/dosyaları C diski dışında olan bir dikse atın ve formatlamaya başlayın. Çözümü bu kadar. 👍

İki diskiniz varsa D'ye atabilirsiniz. OS'u C'ye kuracağınızdan etkilenmeyecektir.
Ya diskleri böleceksiniz harici olarak USB vs. kullanacaksınız.
Bilgisayarınızda 2 ve 2'den fazla disk olur. Zaten disk olarak C diskini formatlayacaksınız. Gitmesini istemediğiniz dosyayı/dosyaları C diski dışında olan bir dikse atın ve formatlamaya başlayın. Çözümü bu kadar. 👍
Tek diski varsa ve sanal bölme yapmadıysa tek diski vardır.
Bütün diskleri boşaltmayı düşünüyordum.

Şimdi zaten C diski var. D diski sanal mı?

70 GB telefona çok USB daha mantıklı.

O zaman USB'ye at oyunu.
Eğer 100 GB dosya saklayabilecek site falan yoksa 128 gb lik flashbellek almayı düşünüyorum. Çünkü elimde tek flashbellek var ve onuda format için kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı