Kişisel bilgisayarımı yeniden başlatı seçmeniz daha makul çünkü başlamaz ise zaten onarım seçenekleri kısmına kendiliğinden dönecektir.
Dönmeyecek durumda ise şimdi bile seçseniz dönmez.
tekrar onarım olan mı?Tekrar kurulum yapmaya çalıştığınızda ne gibi bir sorun çıktığını tam anlayamadım.
Biraz detaylı anlatırmısın. @xthealan2
Aynı şeyi 500 kere yaşadım neredeyse. Tekrar kurulum falan yok hata veriyor. Çünkü disk bozuk.Tekrar kurulum yapmaya çalıştığınızda ne gibi bir sorun çıktığını tam anlayamadım.
Biraz detaylı anlatırmısın. @xthealan2
yapma be usta şimdi yeni diskmi almam lazım?Aynı şeyi 500 kere yaşadım neredeyse. Tekrar kurulum falan yok hata veriyor. Çünkü disk bozuk.
Tamire götürün tamirci hangi bileşen bozuksa yenisini takar. Fiyatı ise kullandığınız diske bağlı. Daha iyisinden takabilir daha kötüsünüde. 2-3 güne tamir eder eğer ciddi bişey yoksa.yapma be usta şimdi yeni diskmi almam lazım?
denemedimŞu attığınız ekran görüntüsünden sonra bilgisayarı kapatıp Kurulum USB sini takarak tekrar kurulum yapmayı denediniz mi denemediniz mi onu anlamadım.
Denedi iseniz ne gibi bir sorun çıktı.
Tamire götürmek yerine yeni disk alsam daha iyi olmaz mı?Tamire götürün tamirci hangi bileşen bozuksa yenisini takar. Fiyatı ise kullandığınız diske bağlı. Daha iyisinden takabilir daha kötüsünüde. 2-3 güne tamir eder eğer ciddi bişey yoksa.
Zahmetli iş. Ben tamirciyi öneriyorum. Fakat güvenilir olması önemli bazıları parçaları dızlıyor. Siz büyük ihtimalle hdd kullanıyorsunuz.denemedim
Tamire götürmek yerine yeni disk alsam daha iyi olmaz mı?
Fiziksel hasar yok ortada. Olay yazılımsal. USB tekrar takılıp format atılacak. Olay bu kadar.Zahmetli iş. Ben tamirciyi öneriyorum. Fakat güvenilir olması önemli bazıları parçaları dızlıyor. Siz büyük ihtimalle hdd kullanıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.