Böyle oldu şimdi senin dedigin seyi deneyim.Daha önce denedin ve hata verdiyse sorun gidere girmelisin.
Deneyim hocam.Bilgisayarı güç düğmesinden kapat ve yeniden başlat.
Sorun gider ekranı gelirse sorun giderme denenir, sorunlar giderilemez ise windowsun Kurulum USB si ile kurulması gerekir.
Evet hocam en azınca tecrübe kazanmiş olurum ve Sorun gider ekranı geldi hangisini seçeyim?Bilgisayarı güç düğmesinden kapat ve yeniden başlat.
Sorun gider ekranı gelirse sorun giderme denenir, sorunlar giderilemez ise Windowsun Kurulum USB si ile kurulması gerekir.
Belki kurulum yapmayı beceremeyebilirsiniz ama yapabilseniz de yapamasınız da deneyin. Başaramasanız bile tecrübe kazanmış ve birşeyler öğrenmiş olacaksınız. Eğer başarabilirseniz ömrünüz boyunca kullanacağınız faydalı bir birikim elde etmiş olacaksınız.
Sonra ya Windows kurmayı bilen bir tanıdığınızdan yardım almanız ya da bilgisayarcıya götürmeniz gerekir.
Sıfırla demiştim hocam %100 olduktan sonra yine şu :.( hatayı veriyorBu bilgisayarı sıfırlayı tekrar dene. Sıfırlarsa ne mutlu. Sıfırlamazsa bilgisayar tekrar başladığında gelişmiş seçeneklere girersin.
gelişmişe girdim hocamBu bilgisayarı sıfırlayı tekrar dene. Sıfırlarsa ne mutlu. Sıfırlamazsa bilgisayar tekrar başladığında gelişmiş seçeneklere girersin.
hocam bu arada 2 diskim olduguna gore ssd ve hdd kullaniyor oluyorum galibaBu bilgisayarı sıfırlayı tekrar dene. Sıfırlarsa ne mutlu. Sıfırlamazsa bilgisayar tekrar başladığında gelişmiş seçeneklere girersin.
Sabit disklerinizde sorun olma ihtimali zayıf ama elektrik kesintisi nedeni ile Windows sistemi yazılımsal olarak zarar görmüş. Mümkünse bu işlerden anlayan bir yakınınız Windows kursun ve sizde her adımını izleyin ve anlamadığınız şeyleri sorun.
Mümkün değilse bilgisayarcıya götürün ve Windows kurdurun.
Bilgisayarcıya götürürseniz SSD arızalı olabilir mi gibi şeyler sormayın. Sadece Windows kurdurmaya geldim deyin. Arızalı ise zaten o söyleyecektir.
Sıfırlama yapılmıyor mu? Dönmesi gerek bence.Dönmez.
Korsan mı değil mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle öyle nasıl anlarım?Dönmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.