Uygulama dosyalarını D ye atıp formatlanirsa o uygulama calismaz.Dosyaları D diskine atıp sadece C diskine format atabilirsiniz.
Dosya konumuyla birlikte atarsa neden çalışmasın?Uygulama dosyalarını D ye atıp formatlanirsa o uygulama calismaz.
Bazi freeware olanlar çalışabilir ama ücretli ve kapsamlı programlar çalışmaz yanlış bilgi veriyorsunuz.Öyle basit yedekleme ile registry kayıtları common files ler nasıl olacak?Dosya konumuyla birlikte atarsa neden çalışmasın?
Ben format atarken çoğu uygulamayı öyle yaptım sıkıntı çıkmadı.
Hangi programlar?
Her programda işe yaramaz direkt dosyaları atmak. İlgili regedit yedeklemesini de yapmak gerekir.
Bazi freeware olanlar çalışabilir ama ücretli ve kapsamlı programlar çalışmaz. Yanlış bilgi veriyorsunuz. Öyle basit yedekleme ile registry kayıtları common filesler nasıl olacak?
Yukarıdaki mesajda belirtildiği gibi kapsamlı bir yedekleme yapmak gerekebilir.Hocam adını bilmiyorum ama kurulumu yetkili dışında yapılmıyor ve paralı imiş. Formattan sonra aynı şekilde çalışmalı.
Formattan sonra çalışmaz ona göre hareket edin.Hocam adını bilmiyorum ama kurulumu yetkili dışında yapılmıyor ve paralı imiş. Formattan sonra aynı şekilde çalışmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.