Format atarken USB hazırlamak için farklı bir program gerekli mi?

• Konuyu başlatan Gjea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 380

Gjea

Centipat
Daha fazla  
Microsoft'un bu sitesinden ISO halini indiriyorum ama direk baska bilgisayar icin USB'ye indir seçeceğini seçip hiçbir program kurmadan kendisine indirtip USB'yi bu hazır hale getiriyorum. Diğer konulara bakıyorum hep farklı bir program kurup USB'yi yüklemişler bir farkı olur mu temiz kurulum açısından?

Sıkıntı olacağını zannetmem. Yine de Microsoft'un yazılımı;
  • Hata verme ihtimali diğerlerinden yüksek.
  • İşlem hızı diğerlerinden yavaş.

Son düzenleme:
Microsoft'un bu sitesinden ISO halini indiriyorum ama direk baska bilgisayar icin USB'ye indir seçeceğini seçip hiçbir program kurmadan kendisine indirtip USB'yi bu hazır hale getiriyorum. Diğer konulara bakıyorum hep farklı bir program kurup USB'yi yüklemişler bir farkı olur mu temiz kurulum açısından?

Buna ihtiyacınız yok hocam. Kullanıcıların Rufus'u tercih etmelerinin sebebini bir programa ihtiyaç duymalarına bağlıyorum ben.

Microsoft zaten bunu sizin için kendisi yapıyor, ayrıca bu yöntem doğal olan yöntem. Diğer tarafta 3. parti bir program (Rufus) kullanıyorsunuz, bence hiç gerek yok.

Bir şey olmaz. Genelde Rufus kullanıyoruz.

Rufus ile format at performans daha yüksek olur
Ne alakası var ?

Sıkıntı olacağını zannetmem. Yine de Microsoft'un yazılımı;
  • Hata verme ihtimali diğerlerinden yüksek.
Bu ne demek anlamayamadım benim yaptığım rufussuz sistemde işlemci hızı daha yavaş çalışacak diye birşey yoktur sanırım?

Bu ne demek anlamayamadım benim yaptığım rufussuz sistemde işlemci hızı daha yavaş çalışacak diye birşey yoktur sanırım?

Ondan bahsetmiyorum, alakası yok.

İşlem hızı derken ISO dosyasını yazdırmaktan bahsediyorum. Diğerlerine göre daha hızlı yazdırıyor Rufus.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı