Format atılırsa Windows gider mi?

Yasa dışı bi şeyin youtube de neysi var?
Bilmediğiniz bir şeyi önermeyin. Gördüğünüz gibi YouTube'da bulunan KMSpico rehberleri.

Youtube (1).png

Öyle demedim şu an Windows'u etkinleştir yazdığı halde Windows'a erişebiliyorum. Ancak format attığımda erişebilecek miyim? Onu soruyorum.
Evet. Diğer arkadaşların mesajı arasında mesajınızı görmemişim hocam kusura bakmayın. Windows ücretsizdir, kişiselleştirme vs özelliklere ulaşamazsınız ve sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkar. KMSpico falan asla kullanmayın. 10-15 liraya satılan lisans anahtarları var.

Bilmediğiniz bir şeyi önermeyin. Gördüğünüz gibi YouTube'da bulunan KMSpico rehberleri.

Eki Görüntüle 1164241

Evet. Diğer arkadaşların mesajı arasında mesajınızı görmemişim hocam kusura bakmayın. Windows ücretsizdir, kişiselleştirme vs özelliklere ulaşamazsınız ve sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkar. KMSpico falan asla kullanmayın. 10-15 liraya satılan lisans anahtarları var.

Teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı