sudetzll
Yoctopat
Daha fazla  

Selamlar, 4-5 saat önce bir format attım. Hem HDD hem SSD var bende, HDD'yi ayırdım sanıyordum ancak ayırmamışım. Bunu SSD'me kurmam gerekenleri kurup birincili değiştirmek için dosyalara girdiğimde fark ettim. Ben de aynı USB dosyası ile yeniden başlattım BIOS'a girdim, 1st USB 2st SSD 3st UEFI olarak ayarlayıp, Save and res dedim ve beni direkt başlatma ekranına attı. Sonrasında Windows'un kendi sitesinden -ilk formatta da bu şekilde yapmıştım.- W8.1 indirip Rufus'a kurdum, hazırladım. Aynı işlemleri tekrarladım ve yine başlatma ekranıyla karşılaştım. Sonra USB'ye atmak için indirdiğim dosyayla formatı denedim, bu işe yaradı ancak HDD ve SSD bölümleri gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, çok fazla yazı okuyup, video izledim ancak sorumun cevabını bırakın böyle bir sorun bulumadım. Zaten bu sorunu internette nasıl aratacağımı da bilmiyorum. Formatın kesinlikle olması gerekiyor, olmaması için bir sebep yok. Başka bir bilgisayarda yapabilirim ancak kendi bilgisayarım için çözüm bulamadım, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör: